Eladó 104 nm-es Felújítandó Családi ház Vaszar Falu közepe

company_logo

21 900 000

Ft

210 577 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 20., 08:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1

Kert mérete:
4325  m2
Méret:
104 m²

Leírás

VASZARON CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Eladó egy KIVÉTELES lehetőség Vaszaron! Ez a varázslatos faluban található ingatlan TÖKÉLETES választás mindazoknak, akik egy ideális otthont keresnek családjuk számára. A 4 325 m2-es TELEK bőséges teret biztosít minden elképzeléséhez. Az ingatlan TEHERMENTES, így az új tulajdonos azonnal birtokba veheti!

A 104 m2-es CSALÁDI HÁZ KIVÁLÓ alapot biztosít a kényelmes élethez. Az épületben 2+1 SZOBA és egy tágas NAPPALI található. A műanyag nyílászárók gondoskodnak a jó hőszigetelésről és az energiatakarékosságról. Az udvaron található fatároló és egyéb melléképületek további lehetőségeket kínálnak.

A fűtést GÁZ- illetve vegyes tüzelésű kazán biztosítja, így minden évszakban komfortos hőmérsékletet élvezhet. A ház TETŐSZERKEZETE JÓ, statikailag kifogástalan, stukatótós cserép fedéssel ellátott.

BÚTOROZOTT ingatlan, a képeken látható berendezés a vételár részét képezi, így az új lakóknak ezzel sem kell már bajlódniuk. Bár az ingatlan FELÚJÍTANDÓ, ez egy KIVÁLÓ lehetőség arra, hogy valaki a saját ízlésének megfelelően alakítsa ki az álomotthonát.

Vaszar, egy 1500 lakosú bájos falu, amely minden alapvető intézménnyel ellátott: bölcsőde, óvoda, általános iskola és gyógyszertár is megtalálható a településen. Számos KERESKEDELMI EGYSÉG is rendelkezésre áll, így minden, amire szüksége lehet, karnyújtásnyira van.

A falu kiváló elhelyezkedése miatt Pápa városa mindössze 9 km-re, Győr pedig csupán 35 km-re található. Továbbá, Vaszar szerepel az OTTHONTEREMTÉSI PÁLYÁZAT települési listájában (Falusi CSOK), ami további támogatást biztosíthat az új otthon megvásárlásához.

Ne hagyja ki ezt a FANTASZTIKUS lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen ajánlatot erre a különleges ingatlanra!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148575513

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 66 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn