Eladó 100 nm-es Új építésű Ikerház Pápa Malom lakópark

company_logo

79 900 000

Ft

799 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
786  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Újépítésű ingatlanok Csok plusz lehetőséggel!
Eladásra kínálunk Pápán, 2 db exkluzív 100 m2 nagyságú, 3 lakós zobás, hőszivattyús tégla falazatú ikerházat, saját udvarral. Teljesen új, 2023-as építésű ikerházak, melyeket modern dizájn és prémium kivitelezés jellemez. Mindkét ház 2 szintes, egyforma méretekkel és elosztással rendelkezik. Elosztásukat tekintve: Az alsó szinteken helyet kapott egy lakószoba, közlekedő, terasszal kapcsolatos amerikai konyhás nappali, külön fürdőszoba, valamint egy illemhelyiség. Felső szinteken kialakításra került 2 db lakószoba, gépészeti helység, fürdőszoba, közlekedő, valamint egy 7,5 m2 nagyságú erkély.
Ezek az ikerházak a modern és prémium burkolatokkal, kiváló minőségű bútorokkal, gépészeti berendezésekkel és exkluzív szaniterekkel emelkednek ki. Az hirdetésben szereplő ikerház beépített magasfényű konyhája teljesen új, márkás gépészettel és funkcionális eszközökkel rendelkezik, melyek még kényelmesebbé teszik az otthont. A fürdőszobákban elhelyezett márkás és minőségi szaniterek is a prémium kivitelezés részét képezik.

Az ingatlan korszerű hőszivattyús fűtésrendszere kiváló energiahatékonyságot és költségmegtakarítást biztosít. Környezetbarát megoldás, hiszen a hőszivattyúk megújuló energiaforrásokból nyerik a hőt. Rugalmas rendszer, mely nemcsak fűtésre, hanem hűtésre is alkalmas. Az alacsony károsanyag-kibocsátás révén környezetkímélő, elősegítve ezzel a fenntartható életstílust, miközben kellemes és stabil hőmérsékletet teremt otthonában.
Az ingatlanok kiváló energetikai besorolással büszkélkednek, a külső fal és födém korszerű szigetelésének, illetve a 3 rétegű nyílászároknak köszönhetően. A tetőszerkezet betoncserepes fedéssel van ellátva, biztosítva a megbízható hőszigetelést és esztétikus külsőt.
Ezen ikerházakat egy stílusos betonkerítés veszi körül az elő-udvaron, hozzájárulva a környezet eleganciájához. Az új lakók kreativitására és személyes ízlésére van bízva a hátsó udvar bekerítése, lehetőséget teremtve saját, egyedi otthonuk kialakítására. A hirdetésben szereplő képek is alaprajz az Otp Ingatlanpont szellemi tulajdonát képezi.

3D-s alaprajz:
Alsó szint:
Felső szint:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144561290

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn