Borzavári eladó tégla családi ház

company_logo

48 000 000

Ft

369 231 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 12., 08:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
364  m2

Méret:
130 m²

Leírás

Eladóvá vált a Bakony közepén, a festői falucska, Borzavár csendes utcájában, egy újszerű állapotban levő 130nm-es családi ház.

Ez a kis lélekszámú falu gyönyörű turisztikai hálózattal rendelkezik. A község a Bakony szívében, Zirctől 4 km-re, a Pálihálási patak erdőtől övezett medencéjének lejtőjén fekszik. A tiszta levegő, a közeli Kőris-hegy és a településen áthaladó országos Kék-túra útvonal sok kirándulót vonz. A környék erdeinek nyüzsgő állatvilága a vadászok paradicsomává tették a települést.

Az ingatlan, amit megvételre kínálok, jól megtervezett, minőségi anyagokból megépített, igazi élhető otthon. A fűtést egy vízteres kandalló valamint elektromos panelek biztosítják, a melegvízellátásól villanybojler gondoskodik, amelyek áramellátását a tetőre szerelt napelemek biztosítják, minimálisra csökkentve az épület fenntartási költségeit, ehhez járul hozzá a falak külső szigetelése, valamint a hőszigetelt műanyag nyílászárók is.

A házba a tágas nappaliba lépünk, innen nyílnak további helységek, a konyha-étkező, két hálószoba, fürdőszoba, wc és kamra. A 30nm-es garázsból közelíthető meg egy további tároló helység. Az épület tetőtere önálló bejárattal rendelkezik. Itt két szoba, fürdő-wc, közlekedő és egy kis konyha lett kialakítva, ez a lakrész ideális lehet vendégfogadásra, vagy két generáció együttélésére is.

Nem utolsó szempont, hogy szomszéd, csak az egyik oldalon van és ők is kedves emberek. A telek végében van egy háromszög alakú kis terület, ami megvásárolható, vagy tovább bérelhető, ahogy ezt a jelenlegi tulaj is teszi.

Ha a stresszes mindennapok után egy pihentető harmónikus otthonba szeretne hazatérni, vagy biztosan megtérülő befektetést szeretne, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget és keressen bizalommal!

Az ingatlan előzetes egyeztetés után megtekinthető!
Az ingatlanról videót is készítettünk, tekintse meg weboldalunkon! Regisztrációs szám: H486437
Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

#OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148387611

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 23 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn