Egyedi ajánlat!

Berhidai 113 nm-es ház eladó

company_logo

36 500 000

Ft

323 009 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 12:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
113 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
675  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Berhidán, az Ősi úton, 113 m-es, 3 szobás, részben felújított családi ház, 675 m-es telken - ELADÓ!

A sík, rendezett telken, vegyes (vályog-tégla) falazattal épült a családi ház, melyben 3 lakószoba, egy konyha kamrával, egy külön fürdő és egy külön WC, illetőleg egy közlekedő, valamint egy előtér került kialakításra, mely utóbbiakon keresztül, így két külön bejárat biztosított az ingatlanba. A folyamatos felújítások során kívülről 10 cm-es DRYVIT szigetelést kapott, színezés nélkül az épület, továbbá a teljes tetőzet cseréje megtörtént. Az új fa gerendázattal, szarufákkal, kőzetgyapot, valamint vízzáró fólia beépítésével és cserép héjazattal együtt, a villany- (2x 32A, valamint H tarifa bevezetésével), illetőleg a víz- és csatorna hálózat teljes cseréje mellett. A munkálatok során a belső gipszkarton falakkal burkolt szobákba laminált padló, a konyhába, a kamrába, a fürdőbe és a WC-be, valamint a közlekedőbe is új kerámia járólap padlóburkolat került. A 2021-es évben elkezdett munkálatok során az összes nyílászáró korszerű, több rétegű, hőszigetelt bukó-nyíló (fehér) műanyag ablakra lett cserélve, az utcára néző szoba esetén redőnnyel szerelve, ezzel együtt a két bejárati ajtó cseréje is megtörtént. A helyiségek fűtését elektromos fali fűtőpanelek, valamint modern és gazdaságos hűtő-fűtő klíma berendezések adják, ugyanakkor a melegvizet egy 120 l-es ARISTON villanybojler biztosítja. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is, de a tereprendezésnek köszönhetően parkolásra további hely áll rendelkezésre az udvaron, melyhez az utca felől egy teljesen új kertkapun lehet behajtani. A PER- és TEHERMENTES ingatlan Berhida központjának közvetlen közelében található, így könnyen elérhető óvoda, iskola, bolt, posta, buszmegállók és játszótér egyaránt, ugyanakkor a településen biztosított a háziorvosi-, valamint a fogorvosi ellátás és a védőnői szolgálat is.
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
DUNA HOUSE - Veszprém


Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: HZ016684-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142931444

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn