Berhida kertvárosi utcájának végén kiváló minőségű 4 szobás ház eladó!

company_logo

58 900 000

Ft

516 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 22., 23:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
114 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
805  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Berhida Kertvárosi utcájának végén, Természethez Közel kínálom eladásra ezt a 805nm-es, körbekerített telken elhelyezkedő BR 114nm-es 2006ban Ytongból épített, Bramac betoncserepes, jó állapotú családi házat Garázzsal!
Az ingatlanba lépve először egy kényelmes méretű, különleges Előtér fogad, aztán haladunk tovább a Modern Stílusú Konyha-Étkező felé, ahonnan nyílik a hatalmas, Világos Nappali, melyhez egy duplaajtóval határolt Erkély is tartozik, gyönyörű kovácsoltvas kerítéssel. Földszinten felújításra került még a Fürdő egy minőségi és szemkápráztató Különálló káddal, valamint a lépcső alatt egy külön mosdóval. Konyhából nyílik még egy kamra-mosókonyha-gépészeti helyiség, majd tovább tudunk menni a majd 20nm-es garázsba, ahol kényelmesen elfér egy autó, de bőven marad hely a szerszámoknak is.

Ha azonban az emeletre vesszük az irányt, ott további 3 kényelmes méretű Szoba fogad minket, valamint egy tusolós fürdő-wc. 2 egymás melletti szoba egy kis Erkéllyel is össze van kötve, a műanyag ablakokon pedig legtöbb helyen Redőny is található.
Az otthon melegét Kombi Gázkazán biztosítja, melyre egy puffertartály is rákötésre került, hogy mindig legyen egyből melegvíz a rendszerbe, a hőleadás Radiátorokon keresztül történik, az építési módjának köszönhetően pedig a falak télen-nyáron tartják a hőmérsékletet.

Berhida autóval nagyjából 15 percre helyezkedik el Veszprémtől, illetve Várpalotától egyaránt, de akár a Balaton is elérhető ez az idő alatt, ami így igazi Ritkaság. Kifejezetten ajánlom akár Nagycsaládok számára is, akár a városi nyüzsgés elől menekülőknek, a településen bolt, orvosi rendelő, minden fontosabb intézmény elérhető, de az említett nagyobb városok is hamar megközelíthetőek.

Finanszírozással (Csok+, babaváró, piaci hitelek) és megtekintéssel, bővebb információval kapcsolatban keressen bátran! Ne hagyja ki a Lehetőséget, hogy ilyen környezetben és Minőségben éljen!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147270040

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Maár Dávid Richard

Fundamenta Értéklánc Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn