Befektetőknek! Örök Balatoni Panorámás Épületkomplexum

company_logo

279 900 000

Ft

933 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 10:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
300 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.03

Méret (m2):
300

Leírás

Árcsökkentés! Befektetők Figyelmét Szeretném Felhívni Erre A Balatonedericsi, Örök Balatoni Panorámás, 3 Egységből Álló Épületkomplexumra!

Az ingatlan gyönyörű környezetben, a Keszthelyi hegység lábánál helyezkedik el, nyugodt, csendes, jól megközelíthető helyen.
A terület 3380 m2, melyből 1200 m2 szőlővel betelepített, van egy füvesített rész és egy kavicsos parkoló.
A birtokon vendégház, pince borozóval, konferencia és rendezvényterem, fedett illetve nyitott teraszok lettek kialakítva.

A 12 fős vendégház 90 m2, melyben 4 szoba, tágas, jól felszerelt, amerikai konyha, étkező, nappali, tusolós fürdőszoba toalettel és egy külön toalett van.
A házhoz 22 m2 fedett terasz kapcsolódik, a déli és keleti oldalon 2x1,5x5 méteres nyitott terasz van kiülőkkel ahonnan egyedi, csodálatos kilátás tárul elénk a Balatonra és a tanúhegyekre.
A kertben akár 100 fő is helyet foglalhat.
A szigetelt épület fűtése kandallóval, Nobo elektromos panelekkel lehetséges, továbbá hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A tető ideális napelemek telepítésére.

A vendégház alatt húzódik egy 110 m2-es pince. Ennek egyik részében 50 ezer liter bor is elfér. A másik rész egy boltíves pince, mellette pultos kiszolgáló helyiség, valamint a palackozott borok itt vannak tárolva, bemutatva.

2019-ben épült továbbá egy 100 m2-es föld alatti borozó előkészítővel, konyhával, bárpulttal, konferencia és rendezvényteremmel, női-férfi toalettel ami 40 fő befogadására alkalmas.
A fűtésről itt vízteres cserépkályha és klíma gondoskodik. A tetején térkővel borított napozóterasz található.

A vendégház és borozó egész évben nyitva tart, bejáratott, visszatérő vendégkörrel rendelkezik!

A több lehetőséget kínáló ingatlant ajánlom akár állandó lakhatásra, nyaralónak vagy nyaraltatásra és nem utolsósorban borászatként tovább működő vállalkozásnak, hiszen az ehhez szükséges felszerelés rendelkezésre áll.
Bármelyik opciót válassza, mindenképpen egy értékálló befektetéshez jut ebben a festői környezetben a Balaton medencéjének nyugati kapujában, itt Balatonedericsen!

A község folyamatosan szépül, jó az infrastruktúra, közbiztonság. A megújult, családbarát, egyedi panorámát nyújtó strand - 10-15 perc séta - egyaránt kedvelt úgy a belföldi mint a külföldi turisták körében. Idegenforgalmi fejlődését az Afrika Múzeumnak és a Csodabogyós barlangnak is köszönheti. A falu alatt húzódó kerékpárúton körbetekerhetjük a Balatont. Negyedórás autóúttal elérhető Szigliget, Badacsony, Tapolca, Keszthely, Hévíz.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását, nézzük meg együtt!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135726300

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Sáfár Judit

Delta-Balaton Ingatlan

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás