Balatonkenesén családi ház eladó

company_logo

74 200 000

Ft

603 252 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
123 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert:
különálló

Kert mérete:
540  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Balatonkenesén Családi Ház Eladó
A Balaton északkeleti végén, Budapesttől kb. 100 km-re festői környezetben találjuk az ország egyik legszebb fekvésű üdülőhelyét, Balatonkenesét. A várost három oldalról szőlőhegyek, a negyedik oldalról pedig a Balaton határolja. A Budapest felől érkezőknek itt tárul fel először a tó szépsége. A magaspartról, illetve a közvetlen vízpart jelentős részéről a Balaton egész keleti medencéje a Tihanyi-félszigetig jól belátható, kedvező időjárás esetén a tájkép minden évszakban látványos.
Ezen a szép településen vált eladóvá ez a 1995-ben, téglából épült kétszintes családi ház, 540 nm-es telken.
A ház csendes környéken - ahol jellemzően nyaraló- és állandó lakhelyként használt házak állnak vegyesen -, aszfaltúton, könnyen megközelíthető helyen fekszik. A közelben szép túraútvonalak húzódnak, a Soós-hegyi kilátó fél óra sétával elérhető. Természetközeliségét a kertben álló, nyáron hűst adó magas fák biztosítják.
Tulajdoni lapon: belterület, kivett lakóház, udvar elnevezésű ingatlan.
118,25 nm (+ 10,68 nm terasz) alapterületű, optimális elosztású, 2+2 szobás kialakítású jelenleg, de könnyen 3 + 3 szobássá alakítható!
A földszinten a következő helyiségek kerültek elhelyezésre: előszoba lépcsőfeljáróval, 28 nm-es észak-keleti tájolású nappali teraszkapcsolattal, konyha + étkező, kamra, fürdőszoba, WC, és garázs.
A garázs 2,4 m széles, egy belső ajtóval közvetlenül kapcsolódik a lakótérhez, ezért egyszerűen megoldható a funkcióváltás, akár tárolóként, lakószobaként is hasznosítható, de egy szaunás wellnes helyiség (a víz közvetlenül a szomszédos wc-ből könnyen átvezethető) vagy egy játszó szoba is kialakítható benne.
A tetőteret jelenlegi tulajdonosai még nem használták, az ott lévő fürdőszoba kiépítése az új tulajdonos feladata. Az itt lévő helyiségek : 2 db félszoba, WC, fürdőszoba és egy tágas, verőfényes 24 nm-es nappali, amely az eredeti terven két külön lakószobaként szerepel, tehát egyszerűen leválasztható igény szerint. Innen lehet kilépni az emeleti loggiára.
A házban akár két külön bejáratú önálló lakást is ki lehet alakítani, így két generáció kényelmes együttélését tudja biztosítani, de kiadásra is tökéletes választás.
A ház minden helyisége ablakos, az ablakok redőnnyel, az ajtók zsalugáterrel ellátottak. Sofa ablakok kerültek beépítésre. A ház cserépfedéssel rendelkezik.
Fűtését és melegvíz ellátását egy Saunier Duval gázcirkó biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik.
A földszinti nappaliban egy fafűtésű lemezkályha áll, annak helyére akár egy hangulatos kandalló is beépíthető.
A kertben az öntözéshez egy fúrt kút is rendelkezésre áll. Autóparkolásra az udvarban van lehetőség.
Összközműves ingatlan : víz, villany, csatorna és gáz is bevezetésre került.
Amennyiben új tulajdonosa a ház átépítésében gondolkodik, a helyi építési szabályzat Lke-4 övezetének rendelete vonatkozik rá, mely alapján az alapterület még bővíthető.
Tehermentes, gyorsan birtokba adható ingatlan.
Elhelyezkedése : horgász kikötő 3 km, hajókikötő 2 km, Vak Bottyán strand 2,4 km, Kenese központja, üzletek, pékség, éttermek 1,4 km, buszmegálló 250 m, vasútállomás 2,1 km távolságra érhetőek el.
A ház esztétikai felújítása után gyönyörű otthona vagy nyaralója lehet új tulajdonosának.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128387628

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás