Balatonfűzfő - Örökpanorámás családi ház!!!

company_logo

199 900 000

Ft

780 859 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 11., 19:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
256 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
893  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Pazar panorámájú két generációs családi ház vált eladóvá Balatonfűzfő, közkedvelt Máma tető nevű övezetében. A 2000-es évek elején épült családi ház egy 893 m2-es, dél-nyugatitájolású telken található. A telek teraszos kialakítású, örökzöldekkel beültetett füves terület. Ennek köszönhető az intimitása, háborítatlan, nyugodt kikapcsolódás közben gyönyörködhetünk a Balaton semmihez sem fogható csodás panorámájában. Az épület a 2000-es években elérhető legjobb minőségű építőanyagok felhasználásával készült. Ez megmutatkozik a hőszigetelt Sofa nyílászáróktól, az akkor legmodernebbnek számító olasz burkolatokig, Bramac tetőcserépig. A földszinten található egy nagy nappali, egy légtérben, de félig elszeparáltan a konyha-étkező. Innen nyílik a spájz és a fürdőszoba. Az első emeletre belső lépcsőn is feljuthatunk, de ennek a szintnek egy külön bejárata is van. Itt 3 hálószoba, egy fürdőszoba lett kialakítva, az egyik szobának Balatonra néző erkélye is van, valamint ehhez a szinthez kapcsolódik a garázs. A tetőtérben egy hálószobát, konyha-étkezőt, fürdőt találunk, valamint egy padlásteret, ami igény szerint hálószobává alakítható. Az épület fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik, a földszinten padlófűtéssel és radiátorokkal. A két felső szinten radiátorok szolgáltatják a meleget. A meleg vízről a tetőn elhelyezett napkollektorok gondoskodnak, ez a rendszer a padlófűtésre is rásegít. Átmeneti időszakban, ill. a leghidegebb téli napokon egy hangulatos vaskandalló varázsolja a családi otthon melegét a nappaliba.
Ez az ingatlan akár egy kétgenerációs nagy család harmónikus együtt élésére, akár családi nyaralónak is alkalmas, de a két külön bejáratnak köszönhetően szálláskiadásra is tökéletesen megfelel és keresett is ezen a környéken.
Balatonfűzfő a Balaton északkeleti csücskén, a Fűzfői-öböl partján fekvő kisváros. A város egyik nevezetessége a Balatoni Bob (BOB2) szabadidőpark egész napos aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál, kilátótoronnyal, felnőtt fitneszparkkal, játszótérrel, dupla bob pályával. A Balaton Paintball pályán akár baráti társaságok is összemérhetik erejüket, a Serpa kalandpark pedig falmászással, íjászattal és eltérő nehézségű kalandösvényekkel várja az aktív élményekre vágyókat. A panorámás Balaton Uszoda kora reggeltől késő estig várja vendégeit, ahol az úszáson kívül szaunázásra is van lehetőség, a horgászsport szerelmesei pedig a Balatonfűzfői Horgász Egyesület szárnyai alatt találhatják meg a kikapcsolódást.
(Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, ill. bankhitel ügyintézését is vállalja.)

HA Felkeltettem Az Érdeklődését, Hívjon Bizalommal!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146756629

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn