Balatonfüreden társasházi lakás, nagy garázzsal együtt eladó

company_logo

115 000 000

Ft

920 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:07
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
125 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Leírás

Balatonfüreden - könnyen négy szobássá alakítható- társasházi lakás, 32 m2-es garázzsal együtt eladó

Balatonfüred csendes kertvárosi részén szép családi- és társasházak környezetében - kínáljuk eladásra ezt a jó állapotú, 3 szobás, duplakomfortos társasházi lakást, egy 2000-es években épült 5 lakásos, 3 szintes, rendezett társasház első emeletén.

A lakás 104 nm alapterülettel (az erkélyek és a garázs nélkül számítva) rendelkezik, optimális elosztású, tágas, világos terek jellemzik. Minden helyisége ablakos, kedvező tájolása végett derűs, körbe napozott lakás.

Két 10,5 nm-es erkély csatlakozik hozzá, az egyik a nappaliból, a másik egy hálószobából közelíthető meg.
A nagy alapterületű, L alakú nappaliból gipszkartonnal egy újabb önálló, ablakos szoba alakítható ki úgy, hogy a nappali-étkező rész is kényelmesen használható marad, ezért nagyobb családok számára is ideális otthon lehet.
A 16 nm-es igényes bútorzattal ellátott - konyha pultokkal különül el a nappalihelyiségtől. (Egy innen nyíló kisebb kamra is rendelkezésre áll.) A két hálószoba tágas, jól berendezhető. Az egyik közlekedőben beépített hatalmas gardróbszekrény remek segítség a tárolásban.
A két fürdőszoba az alábbiakkal felszerelt : az egyikben dupla mosdó, kád, WC, a másikban pedig zuhanyfülke, egy mosdó és egy WC lett kialakítva.

A lakás fűtése gázcirkóval megoldott, a hőleadás padlófűtésen keresztül valósul meg. Fontos megjegyezni, hogy a gázfelhasználás a nagy alapterület ellenére sem haladja meg a rezsicsökkentett szintet! A lakásban elhelyezett két darab korszerű hűtő-fűtő klíma átmeneti hűvösebb időszakban is kellemes meleget tud biztosítani anélkül, hogy a gázfűtést bekapcsolnák.

Az ablakok redőnnyel ellátottak.

A lépcsőházon keresztül megközelíthető, az átlagosnál jóval nagyobb, 32 nm-es önálló garázs nyújt lehetőséget egy autó számára a parkolásra, és emellett még rengeteg helyet biztosít a tárolásra. A garázsba motoros mozgatású ajtón keresztül lehet beállni.

A ház mögötti kertben van egy kisebb, saját használatú terület, amely tökéletesen alkalmas kerti sütögetésre, pihenésre.

Az ingatlan tehermentes, 1-2 hónap birtokbaadás lehetséges.

Elhelyezkedése: az Esterhazy strand és a Tagore sétány 1,2 km, az arácsi vasútállomás, üzletek, pékség, mosoda 450 m, általános iskola 1,4 km távolságra elérhetőek.

A lakás minősége és elhelyezkedése miatt remek lehetőség állandó otthonnak, vagy nyaraló ingatlannak, de kiadásra is jó választás.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131923053

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn