Balatonfüreden szálláshelynek, rendelőnek, idősotthonnak

company_logo

599 000 000

Ft

479 968 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 20:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
1248 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Kiváló befektetési lehetőség Balatonfüreden!

Balatonfüreden a 71-es főút mentén eladó egy 2468 m2-es telken elhelyezkedő kiszolgáló helyiségekkel együtt mintegy 1350 m2-es ( a lakóépület mérete 1054 m2), 3 szinten elhelyezkedő, jelenleg fizető szálláshelyként illetve egyidejűleg a tulajdonosok lakóhelyeként szolgáló épületkomplexum.

A vendégház földszintjén két tágas, külön bejáratú lakás található 6 szobával, 2 társalgóval, konyhával, 2-2 fürdővel és WC-vel, iroda helyiséggel mely jelenleg a tulajdonosok lakhatását szolgálja.

Az első emeleten található 15 szoba, saját zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy 3 szobás apartman fürdővel és WC-vel, közös konyhával, társalgóval. A lakóegységekhez erkély tartozik, a szobák részben klímával felszereltek.

Az alagsorban (fél szuterén szinten) található 2 étkező (17 illetve 20 fő számára), konyha, kazánház, mosókonyha, mosdó, pince.

Az ingatlan 3 ütemben épült (1987-ben, 1992-ben és 2000-ben), téglából. A tetőtér beépíthető. A homlokzati rész hőszigetelt, a nyílászárók nagyrész műanyagok. A fűtésről és melegvízről gázkazán gondoskodik részben padlófűtéssel, részben radiátoros hőleadókkal.

Az ingatlan 17 gépjármű számára biztosít biztonságos parkolást. A
parkosított, fákkal telepített pihenő kertrészben egy 8X4 méteres medence szolgálja a nyári napokon a felfrissülést, pihenést.
Rendelkezésre áll a kertrész felől egy pergola, egy 30 fő befogadására alkalmas fa szerkezetű pavilon (konyharész és étkező rész) és grillező.

A panzió részben található bútorok és berendezési tárgyak a vételár részét képezik ( privát rész klasszikus bútorai, berendezési tárgyai nem).

A környék infrastruktúrája kiváló. 300 méteren belül megtalálható Aldi, pékség, pizzéria, cukrászda, mosoda, autóbusz megálló, vasútállomás. A strand, Tagore sétány és az Állami Szívkórház 10 perces sétával elérhető.

Az ingatlan a jelenlegi fizető szálláshely hasznosítás mellett kiválóan alkalmas nagyszerű elhelyezkedése miatt akár egészségügyi szolgáltatóház, idősotthon de többgenerációs családiház hasznosításra is.

Tekintse meg ajánlatunkat személyesen is!

A megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130209571

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Terka Home Zone

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás