Balatonfüreden felújított családi ház eladó

company_logo

139 500 000

Ft

667 464 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 12:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
7

Méret:
209 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Kert mérete:
686  m2

Leírás

BALATONFÜREDEN TÖBBFÉLE FŰTÉSMEGOLDÁSSAL RENDELKEZŐ, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Balatonfüred kedvelt kertvárosi területén álló családi házat kínálunk eladásra, amely több generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja, de kiadásra is remek választás. A ház 1988-ban épült, 2016-ban teljeskörű esztétikai és műszaki felújítás történt, melynek során a homlokzatszigetelés, a tető, a nyílászárók, a víz- és elektromos hálózat cseréje is megvalósult.
A három külön bejáratú szint összesen 209 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A rendezési terv szerint még bővíthető (kb. 70 nm-rel). Két lakásos társasházzá alakítható.
A kőből épült földszinten egy 2 szoba összkomfortos lakrész és egy 21 nm-es garázs került elhelyezésre. Az első emeleten egy nappali + egy hálószobás összkomfortos lakrész, az erkéllyel rendelkező tetőtérben pedig 3 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, és konyha található.
Fűtése gázkazánnal történik, de cserépkályha és elektromos fűtőtestek is beépítésre kerültek. Ezek kombinált használata kedvező rezsiköltséget biztosíthat.
A 686 nm-es rendezett telken dísznövények és termő gyümölcsfák is állnak.
Elhelyezkedése : Füred központja (üzletek, vásárcsarnok, templom, orvosi rendelő) 10 perc (800 m ) sétatávolságra, a füredi móló 1,8 km távolságra.
A tulajdonost csere is érdekli. Lakható, jó állapotú ház Balatonfüreden, vagy Budapesten a budai régióban.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128582425

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás