Balatonalmádi ikerház kerttel, garázzsal

129 000 000

Ft

883 562 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 1., 17:09

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
4

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
744  m2
Méret:
146 m²

Leírás

744 nm telken 2009-2010 közt épült, 146,27 nm nettó alapterületű lakórésszel rendelkező kiváló állapotú közművesített ingatlan Vörösberény frekventált, csendes, nem forgalmas részén eladó. Jogilag 2 lakásos társasház, de önálló helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan, a hozzá tartozó telekrész ügyvédi megosztással meghatározott, így gyakorlatban családiházként működnek közös költség nélkül. Külön villany-, gáz-, al-víz- valamint locsolóvíz mérővel, önálló gépészettel, külön kéményekkel rendelkezik.

A lakórész három szintből áll, minden szint fürdőszobával ellátott. A földszinten található a nappali és amerikai konyha-étkező rész, az emeleten három szoba, a tetőtérben pedig egy nagy légterű további helyiség, ami méretéből adódóan igény szerint több funkcióra szeparálható. Tetőtéri ablakból kis rálátás nyílik a Balatonra.
A homlokzat tájolása Nyugati, Déli, így világos, benapozott. A házra és a kertre diófák, gyümölcsfák vetnek szűrt árnyékot.
Az ingatlan két saját bejárattal rendelkezik, a kertrész a szomszédoktól teljesen elkülönített, növényekkel és kerítéssel körbezárt, átláthatatlan, intim. A kertben van egy épített szalonnasütő-bográcsozó, fedett kerti pavilon (filagóra), zárható konténer tároló, fűthető, hőszigetelt, távvezérléssel nyitható garázs, valamint medence részére letérkövezett terület. Az áram, a világítás a melléképületekben is kiépített; a kert világítással, (külön mért) kerti locsolócsappal ellátott. A ház rendelkezik egy kert felől megközelíthető fűthető pincével, valamint járható, pakolható fűtetlen padlástérrel (tetőtérből nyitható feljáróval).

A lakás fűtését kondenzációs gázkazán látja el, a melegvízről egy indirekt fűtésű melegvíz tároló gondoskodik, ami elektromos árammal is működtethető. Emeleten és tetőtérben hűteni és fűteni tudó hőszivattyús fali split klíma található, ami egyben tartalékfűtés is. Így a ház gázhiány esetén is árammal fűthető, melegvíz előállítható. Ezen felül van egy tartalék kémény a pincétől, amihez igény szerint vegyes vagy fatüzeléses kazán kiépíthető, amihez a meglévő fűtési rendszer csatlakoztatható.
A földszint termosztáttal szabályozható padlófűtéssel rendelkezik, az emeleten és tetőtérben lapradiátorok biztosítják a meleget.
Az épület körben 10 és 15 cm-es EPS Nikecellel, a födém 20 cm-es üveggyapot hőszigeteléssel ellátott.
Az ingatlan áramellátása 3 fázisú.
A lakás előtt 2 személyautó számára van térkövezett, fedetlen beálló. Fedett garázs az udvar hátsó részén, saját, közvetlen kijárattal.

Alapterületek: lakószintek: nettó: 146,27 nm , hasznos: 128,27 nm
teraszok: 5,65 nm
pince: 46,58 nm
garázs: 21 nm
konténer tároló: 8 nm

Az ingatlan per-, követelés és tehermentes. Hitel felvehető.
Ingatlan értékesítőt nem szeretnénk bevonni.
Érdeklődni, telefonszámot kérni a email címen lehetséges.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150598480

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn