Balatonakarattya, Orgona utca 31. - eladó hétvégi házas nyaraló

150 000 000

Ft

1 304 348 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 7., 21:33

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
E

Házszám:
31

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
370  m2

Méret:
115 m²

Leírás

Megközelítés:
Budapesttől 94 km távolságra lévő, Balatonkenese és Balatonakarattya határában eladó egy 3 szintes örök panorámás, ikernyaraló egyik fele a tulajdonosoktól. A nyaraló a település egyik legnyugodtabb, legcsendesebb, minimális forgalmú utcájában található. Önálló helyrajzi számmal rendelkezik, valamint per teher és igénymentes.

A ház és a kert leírása:
A nyaraló 1974-ben épült és tulajdonosok 2016-ban a teljes épületet kívül-belül felújították. A teljes szigetelés és homlokzati festés mellett a vízhálózat, a villamos hálózat kicserélésre került, új hideg és meleg burkolatokat kapott valamennyi szint. A műanyag nyílászárók egytől-egyig 3 rétegű üveggel vannak ellátva. A szinteket pedig szintén új, asztalos által tervezett és kézzel készített lépcső köti össze. A parkolás telken belül egy kétállásos gyeprácsos autóbeállóval van megoldva. A fűtés és a vízmelegítés történhet akár vezetékes gázzal, akár villannyal, hiszen a fűtés a földszinten és az első emeleten gázkonvektorral történik, meleg vizet gázbojler adja, míg a második emeleten a fűtés elektromos, a meleg vizet villanybojler adja. A villany 1 fázisú 16A teljesítményű. Az épület két külön vízórával és közmű hálózatba bekötött csatornával rendelkezik. Az egyik vízóra a kommunális vízre, a másik pedig külön a locsolásra van. Klíma előkészítéssel rendelkezik, de külön klíma nincsen a házban. A riasztó távfelügyeletre van bekötve.

A kert szép, rendezett, nem gazos. A kertben található egy fém szerszámtároló és egy 6 személyes műkő bográcsozó, grillező. A kert megközelíthető a ház mellől lépcsővel a bejárattól vagy az alsó szintről.

A ház szobáinak leírása:
- Az alsó szint 32 m2 alapterületű, egy nappaliból, egy konyhából és egy wc-vel ellátott fürdőszobából áll. A nappali egy tolóajtóval egybenyitható a szintén felújított déli tájolású 10 m2 alapterületű terasszal, amelyhez csatlakozik egy 20 m2 alapterületű nyugati fekvésű, szintén újonnan lekövezett terasz. Mindkét terasz balatoni panorámával rendelkezik.

- Az első emelet szintén 32 m2 alapterületű, előszobával, nappalival/hálószobával, egy gyerek félszobával, WC-vel és kézmosóval, valamint erkéllyel rendelkezik. Az utcafront felől a bejárat az első szintre visz.

- A második szint is 32 m2 - ami a tetőtér beépítéséből és a tető lejtéséből fakadóan már minimálisan kevesebb - alapterületű, közlekedőből, nappaliból/hálószobából, wc és fürdőszobából, valamint egy rakodóból áll és erkélyből áll. A kilátás erről a szintről a legszebb.

Összefoglalva:
A teljesen felújított és összközműves ingatlan kiváló választás akár kisebb, akár több generációs nagyobb családnak is, megközelítése rendkívüli, hiszen nem kell órákat autózni, mert Budapesttől autóval 50 percre található. A 2016-os felújítás célja is az volt, hogy egy olyan széles lehetőségeket kínáló ingatlan kerüljön kialakításra, amely minden igényt kielégít. A kilátás pazar, a strand pedig légvonalban 200 méterre a környező nyugodt utcákon keresztül egy kényelmes 15 perces sétára található. Színvonalát tekintve Balatonkenese és Balatonakarattya nagyon jó választás, a téli Balaton pedig még szebb, amelyre természetesen egy ilyen hétvégi ház remek választás.

Ha felkeltette a hirdetés a figyelmét kérem keressen minket, de kiemelten kérem, hogy ingatlan közvetítők ne keressenek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147612055

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn