Balaton-felvidék, Barnagon családi ház, 4000 nm telekkel

76 000 000

Ft

253 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
4000  m2

Félszobák száma:
3

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

A Balaton-felvidék egyik hangulatos és dinamikusan fejlődő kis falujában, Barnagon belterületi ingatlan eladó. A teljes telek nagysága 4510 nm. A területen két külön helyrajzi számon nyilvántartott lakóingatlan található; 156 nm és 144nm, valamint a hozzájuk tartozó 2388nm kert és 1822nm udvar. A telken található még két nagy pajta épület és további melléképületek.
A ház, a falu régi nevén német Barnag részén található, ahol egy közös telken két család lakott és ennek megfelelően egymás mögé épült a két lakrész, hosszanti tájolással. Ma egy tulajdonosa van a teljes ingatlannak.
A telek összközműves. A házak egyike részben-, a másik egészében bevezetett közművekkel rendelkezik( 3 fázisú villany, víz-gáz, csatorna.), külön mérőkkel. A hátsó házrészben egy jó állapotú, működő cserépkályha is található. Az épületek alatt két nagy pince van, valamint a betonfödém fölött nagy belmagasságú padlástér.
A lakóházak szerkezetileg jó állapotban vannak, de felújításra szorulnak. Az első házrészt 1 éve még lakták, a hátsó házrész pár éve lakatlan. Az épület hosszanti frontján három bejárat is található. Az ingatlan adottsága, kialakítása rengeteg lehetőséget megenged. Akár több generáció külön-külön lakhatására, de egyéb célokra is kiválóan alkalmas lehet. A lehetőségek tárházának csak az új tulajdonos fantáziája szabhat határt.
A pajták és a melléképületek különböző mértékben, de szintén felújításra szorulnak.
A bakonyi panorámás kertet korábban a barnagi biokertészet művelte.
Barnag falu valóban a Balaton-felvidék egyik rejtett gyöngyszeme. Az egy főutcával rendelkező falu megőrizte klasszikus és egységes faluképét, annak varázsát. Két gyönyörű templommal és egy hangulatos kisbolttal is rendelkezik, ahol helyi termékek sokasága is megtalálható. A faluház és a falu vezetése számtalan értékes programmal várja az itt élőket és ide látogatókat egyaránt.
A kirándulókat ide vonzza a csodás természet, a túraútvonalak sokasága, melyek egyike a falu központjából a rejtelmes Zádor várhoz vezet. A szomszédos Nagyvázsony és a nevezetes Kinizsi vár is itt található.
A balatoni kultúra fővárosa, Balatonfüred(14km.) és az európai kultúra fővárosa, Veszprém(20km) is a közelben található. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt kiválóan és gyorsan megközelíthető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145625077

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn