Balaton északi part, Ábrahámhegy, nyaraló a strand mellett eladó!

company_logo

67 000 000

Ft

893 333 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 23., 20:08
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
2
Méret:
75 m²

Leírás

Eladó Ábrahámhegyen pár lépésre a strandtól, mégis csendes utcában egy 75 nm nagyságú - 2 szintes nyaraló! Az épület hétvégi házként szerepel a tulajdoni lapon, mely 217 nm telekkel.
Elrendezés szempontjából a földszinten a teraszra érünk, ami 12 nm nagyságú. Innen nyílik a nappali / étkező, mely a ház központi helyisége. Ebből lehet megközelíteni a lenti hálószobát, a konyhát, a kis folyosóról nyíló fürdőszobát és külön WC helyiséget, valamint a fenti szintre vezető belső lépcsőt. A fenti szintre felérve egy előtér fogad, ahonnan a hatalmas szoba - étkező - nappali helyiség található, ami igény szerint 2 szobává is alakítható. Az ingatlan állapota külső belső szinten normál, igény szerinti korszerűsítést leendő tulajdonosa saját ízlése szerint tud elvégezni rajta. Szerkezetileg hibátlan az épület, 1980-ban épült az alsó szint téglából, majd 2001-ben került rá a felső szint, ekkor kapott teljesen új tetőszerkezetet, cserépfedést is. A telek kiválóan alkalmas szabadtéri sütögetésre, időtöltésre, mérete miatt viszont remek választás nyaraló funkcióként, ugyanis rövid idő után el lehet végezni a rendszeres kerti munkákat rajta és élvezni a nyaralást. Parkolni az udvarban is lehet 1 autó számára, valamint 2 autó kényelmesen elfér a ház előtt széles utcafrontjának köszönhetően.
A Balatont tekintve itt található az egyik legkedveltebb strand az északi parton. Gyerekbarát, kulturált és széles szolgáltatással várja a strandolókat.
A vízközelség mellett fontos szempont, hogy nem kell autóval menni a strandra hisz pár lépés alatt lehet odaérni és nem kell parkolóhelyet keresni.

További információkért várom hívását!

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal! Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót, Csok+ segítséget kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek.

Hirdetés azonosító: 150438336

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Czyntula Tamás

V.T. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn