Badacsonyörsön belterületi, megosztható telek eladó

company_logo

99 000 000

Ft

21 433 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 12:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
4619 m²

Hány százalékban beépíthető?:
20  %

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
nincs
Csatorna:
van

Leírás

Badacsonyörsön Belterületi, Megosztható Építési Telek Eladó

Badacsonyörs csendes részén, két utcára nyíló, aszfaltúton könnyen megközelíthető, 4619 nm-es telket kínálunk eladásra. A telken jelenleg két bontandó ház áll, az egyik alatt jó állapotú pince húzódik.
A kert rendezett, gyümölcsfákkal telepített. Fúrt kúttal is rendelkezik.
Összközműves ingatlan. A telek megosztható, így akár egyik része tovább értékesíthető. Tájpanorámás ingatlan, szemben a Badacsony hegy gyönyörű vonulata látszik.
Egy helyrajzi számon nyilvántartott, a tulajdoni lapon Kivett lakóház, udvar és gazdasági épület
A terület övezeti besorolása Lfk-ö, (kialakult falusias lakó - Badacsonyörs) amely a következő beépíthetőséget engedélyezi :
- a beépíthetőség maximális mértéke 20%, oldalhatáron történő építési móddal
- a maximális építménymagasság 4,5 m
- a kialakítható telek minimális mértéke 1500 nm (min. szélesség 16 m)
- minimális zöldfelület nagysága 60%
- az épület utcafronti homlokzatától számított 5 méteren belül az épület utcafronti épületszélessége a 8 métert nem haladhatja meg az építési vonalat az utca felőli szabályozott telekhatártól 10 méteres távolságban kell kialakítani, kivéve a kialakult környezetű ingatlanokat, ahol az illeszkedés szabályai alapján egyedileg kell megállapítani kerítés csak áttört, legfeljebb 160 cm magas lehet, legfeljebb 60 cm-es tömör lábazattal, kivéve a kialakult terephez igazodó támfalat . Az épületek csak szimmetrikus nyeregtetővel létesíthetők.
Elhelyezkedés: vasútállomás 850 m, buszmegálló 270 m, a badacsonytomaji és a badacsonyörsi strand egyaránt 2,3 km távolságra található.
...a Balaton 'Bazaltkoszorús Királya' ..... Badacsonyt legalább annyian ismerik kiváló borairól, mint a balatoni strandokról, kikötőről. A hegy egyszerre névadója és központi termőterülete hazánk egyik legősibb és leghíresebb borvidékének, amelyhez még Ábrahámhegy, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonrendes, Balatonszepezd tartozik.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 124142629

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás