A++ besorolású Új építésű lakások foglalózhatók! Pápa, Határ u. 16!

company_logo

45 500 000

Ft

758 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
A++

Házszám:
16

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Akadálymentesített

Költözhető:
megegyezés szerint

Méret:
60 m²

Leírás

A Lakópark tervezésénél fő szempont volt az ideális élettér megteremtése minden korosztály számára rendezett, nyugodt, biztonságos környezetben - rendkívül alacsony rezsivel. Minden lakóépülethez a gyermekek számára egy-egy játszótér, a felnőttek számára pedig egy-egy kültéri padokkal felszerelt pihenőterület kerül kialakításra, a parkosított belső udvart sétautak szelik át. A megvilágított belső közlekedő utakon és járdákon éjszaka is biztonságos a közlekedés, gépkocsival csak a kijelölt helyeken lehet parkolni.

A nagyméretű (2 focipályányi!) sík felületű építési telken több ütemben 5 db négyszintes lakóépület készül, mindegyikben szintenként 8-8 db 1 - 2+1 szobás alaprajzi elrendezésű, 33-61 m2-es alapterületű Új Építésű Lakás, amelyek a főbejáratok előtti rámpákon valamint minden lakóépületbe telepített 6 személyes LIFT-tel Akadálymentes-en megközelíthetőek.

A Napsugár Lakópark tervezésekor Európa-szerte energiaválság volt. Ekkor vált világossá, hogy az energia nagyon értékes, s a jövőben még értékesebb lesz. Ezért a lakóparkot nem hagyományos lakótelepnek, hanem egy fokozottan energiatakarékos lakásegységként terveztük meg. A lakóépületek energiaveszteségének csökkentése érdekében tudatosan túlteljesítettük a hatályos energetikai előírásokat: az épületek külső falait és a földszinti lakások padozatát 20 cm-es, míg a tetőt 30 cm-es hőszigeteléssel látjuk el.

Az A++ energetikai besorolású épületek rezsiköltsége minimális, ahogy a hivatalos követelményszint megnevezése is mutatja, közel nulla energiaigényűnél Jobb. A Napsugár Lakópark lakásaiban Sokkal Alacsonyabbak lesznek a fenntartási (rezsi)költségek, mint a néhány évtizeddel ezelőtt készült épületekben. ezek az épületek minden szempontból korszerűek, energiahatékonyságuk kimagaslóan jó. Az épületek kevesebb mint egy százaléka éri el az "A++" energetikai besorolást.

A tetőre telepített napelemekkel helyben termelt árammal levegő-víz hőszivattyúkat működtetünk, amelyek 1 KW áram felhasználásával 3-4 KW energiát tudnak előállítani A Napsugár Lakóparkban a lakásvásárlás befektetés a jövőbe, amely egyszeri kiadás, majd hónapról hónapra keletkező megtakarítást biztosít! Már a beköltözés pillanatától évről évre a töredékét fizeti rezsiköltségre, mint amit egy hagyományos építésű lakásban megszokott!

A lakások külső műanyag nyílászárói speciális 3 rétegű üvegezéssel készülnek, amelyek a D-i és Ny-i tájolású lakásokon nagyobb felületűek (osztó nélküliek az ablakok, szélesek az erkélyajtók). Megfelelően tájolt, könnyen átszellőztethető hálószobák és napsütötte tágas nappalik jellemzik. A nappalival egy térben kialakított étkező-konyha kapcsolat a térérzetet tovább növeli. A kisebb (egy-másfél szobás) lakások WC-vel egy helyiségben kialakított zuhanyzóval, a nagyobbak fürdőkáddal szerelt tágasabb fürdővel és külön helyiségbe telepített WC-vel felszereltek.

Valamennyi földszinti lakáshoz nagyméretű (7-13 m2-es) kertkapcsolatos terasz és élősövénnyel elválasztott saját füves udvar, míg az emeleti lakásokhoz 5-9 m2-es fedett erkély tartozik.

Az egyes lakóépületeket 3 db földszintes tárolóépület kapcsolja össze, amelyekben egyenként 14 db zárható tárolóhelyiség található, ezek a lakásokhoz igény szerint megvásárolhatóak.

A lakók gépkocsijainak telekhatáron belüli elhelyezése céljából 50 db garázs és 110 db kijelölt parkolóhely kerül kialakításra. A lakóparkban gépkocsit tárolni csak garázsban vagy a kijelölt (számozott) parkolóhelyeken lehet, így minden lakáshoz egy garázs vagy egy parkolóhely kötelezően vásárolandó. A belső közlekedő utak és járdák térkő-, a parkolóhelyek gyeprács burkolatot kapnak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148064058

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 21 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn