4 SZOBÁS TÉGLALAKÁS VÁRPALOTÁN!

company_logo

42 900 000

Ft

572 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 13., 13:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
75 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
4

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
Nincs adat

Leírás

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota Kálvária városrészben ezt a 75 m2-es, 4 szobás, FELÚJÍTOTT lakást.
Csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes utcában található az Ady lakótelepen. Közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség biztosított. Az utcán, közvetlenül a ház előtt ingyenes parkolási lehetőség. A lakás 1/1 tulajdonú, tehermentes és azonnal birtokba vehető.
Az 1996-ban, tégla falazattal épült társasház 4. emeletén található tetőtéri lakás 2016-ban teljes felújításon esett át, melynek során a víz- és szennyvíz vezetékek cseréje, a fürdőszoba felújítása, a beltéri ajtók cseréje, a lakás belső burkolatainak cseréje is megtörtént. Fűtését és a meleg vizet távhő biztosítja, a hőleadásért radiátorok felelnek, egyedi fogyasztásmérőkkel. A fűtés kiegészítését, avagy a nyári hőmérséklet optimalizálását saját hűtő - fűtő klíma biztosítja. Műanyag nyílászáróin szúnyogháló és redőny is található.
A lakás valós alapterülete 82 m2 és igen tágas, világos, a tetőtéri mennyezet számításával azonban a tulajdoni lapon 75 m2 szerepel. A lakásban normál belmagasság élvezhető, a tetőtéri mennyezet nem minden helyiséget érinti. A szobák méretei: nappali 23,5 m2, hálószoba 13,5 m2, a két kisebb szoba egyaránt 8,5 m2.
A ház kívülről szigetelt. Közös költség: 15.800,- Ft/hó.
Ajánlom többgyermekes családoknak, akik a Balaton közelében, Székesfehérvár és Veszprém infrastruktúráját könnyen elérve szeretnének életet teremteni.
Maximális állami támogatással kedvező áron juthat új otthonához! Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147047350

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn