2 szobás I. emeleti lakás eladó Pápa

22 500 000

Ft

416 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 25., 14:35

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
54 m²

Leírás

Csendes, világos lakás a Vajda Péter lakótelepen!

Pápa kedvelt lakótelepén eladóvá vált egy első emeleti, 54 nm-es, téglaépítésű, 2 szobás lakás, aminek kiváló a beosztása és elrendezése. Belépve az előszobába érkezünk, ahol három padlótól mennyezetig érő beépített szekrényt találunk, ami rengeteg tárolnivaló dolgot tud elnyelni. Az előszobából balra nyílik a külön WC, illetve jobbra a konyha, ami csempézett, és szekrénysorral, mosogatóval, valamint gáztűzhellyel felszerelt. Étkezésekhez nem kell a konyhában szűkölködni, a családi vacsorákra külön étkező biztosít lehetőséget, ahol szintén található egy nagy beepített szekrény. Az előszoba végén helyezkedik el az egyik szoba, amiről a 6 nm-es erkély nyílik. A másik szoba egyrészt innen, másrészt az étkező irányából is megközelíthető, ezért a két szoba közötti ajtó bezárásával a szobák teljes elkülönítésére van lehetőség. A fürdőszoba csempézett, mosdóval és káddal felszerelt, illetve a mosógépnek is itt van kialakítva a helye. A szobákban laminált parketta burkolat van, a fürdőben és WC-ben cement terrazzo padló, míg a többi helyiségben linoleum. A szobák keleti tájolásából adódóan reggelente gyönyörű napsütésre ébredhetünk, és amíg délutánra ugyan megmarad a szobák világos jellege, a hőmérséklet nem szökik az egekbe.
Az ingatlanban a nyilászárók cseréje megtörtént a konyha, az étkező és a WC ablakok kivételével. A fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak, a meleg vízrol gázbojler.
A lakáshoz tartozik egy egyéni zárt tárolóhelyiség, ami az épület alagsorában található.
A lakóépületet 2021-ben felújították, a tető hő-és vízzáró szigetelést, a ház homlokzatszigetelést kapott, a folyosókat lapozták, valamint a lépcsőház is festésre került.
Ingyenes parkolási lehetőségben nem szűkölködik az ingatlan, ami a ház körül számos helyen biztosított. 500 méteres körzetben elérheto bőlcsöde, óvoda, iskola, több élelmiszerbolt, gyógyszertár és az új sportcentrum, 100 m-en belül pedig buszmegálló. A termálfürdő, a városi sportcsarnok, a Perutz stadion, autóbusz pályaudvar, és a piac eléréséhez 20 percnél kevesebbet kell sétálni. A környék csendes, zöldterületekben bővelkedik.

Az ingatlanban minden működőképes, festés költözhető, de személyes elképzelés alapján igény szerint felújítható. További információért kérem keressen : .

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150463817

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn