Vas megyében, Ikerváron, családi ház

33 000 000

Ft

366 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 27., 19:16

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Méret:
90 m²

Leírás

Kedvező lokációjú település, jó ellátottságú falu, élhető környezet, jó szerkezeti állapotú ház, megfelelő méretű kert, amelyek elengedhetetlenek a kellemes otthonhoz. Ezt itt megtalálja.

Ikervár egy nagy múltú és erős közösséggel rendelkező, prosperáló település a Rába partján, Sárvár mellett. A Rábán vízerőmű, a falu körül szélerőmű park található. Kiemelendő a Batthyányiakhoz kötődő történelmi múltja, a szép természeti környezete és az élhető környéke a falunak.

Eladó egy előkertes, 90 nm-es két/három szoba + nappalis, részben felújított kocka ház, garázsokkal, fedett autóbeállóval, kiülőssel és rendezett kerttel. A falu központjában található, háttal a forgalmasabb utcának, csendes kis aszfaltozott utca második háza. A telek 847 m2-es, közel téglalap alakú, sík fekvésű, termő gyümölcsfákkal.

A ház 1971-ben épült, szerkezetileg korrekt, száraz, részben felújított, új betoncserepes tetőfedéssel, felújított külső-belső vízhálózattal, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, kerítés és az eltolható kapu stabil. Nem szigetelt, kőporos vakolatos, fűtése gázkonvektoros (keveset használtak), a főkémény bélelt. Klímás fűtésre való átérés javasolt, de kiépíthető a gázcirkón alapuló radiátoros vagy padlófűtés is.

Helyiségei: két hálószoba, nappali, nagy előszoba (terv alapján konyha és étkező funkciót kapna), külön WC - fürdő, konyha és spejz (ezekből lenne a harmadik szoba). A szobák parkettásak, de laminált lerakás célszerű, a nappali és konyha köve is alkalmas modern járólap fogadására. A fürdő felújított, a felületek, a szerelvények és a csövek is cserélve lettek, a földben sincs vascső. A teljes lakás alkalmas padlófűtés kialakítására is a belső szint megemelésével, a belmagasság 283 cm.

Az udvarról a lépcsőn egy szélfogóba érkezünk, utána jutunk be a nagy előszobába, amely több funkciójú helyiség. Télen a nap bemelegíti kora délutánig, nyáron árnyékolja a diófa és nem engedi felmelegedni. Kereszthuzattal temperálható az egész lakás. Egy-egy szoba van a déli és az északi oldalon. A konyha és a spejz egyesítésével lehet létrehozni a harmadik szobát. Az áthelyezett konyha a kertre nézne, ahol a felkelő nap biztosítja a nap beindításhoz a jó reggeli hangulatot. Az új szerelvényezése (víz, szennyvíz, áram) a pincékben átvezethető.

A ház alatt két pince van, az egyik a házból, a másik kívülről közelíthető meg. Egy garázs (szerelő aknával), egy tároló helyiség (műhely), továbbá egy 20 nm-es fedett kiülős (gyerekeknek játszótér eső esetén), mögötte egy hosszú kenu tároló helyiség, igény esetén egybenyithatók. A végén még egy fedett autóbeálló is van, a napi használatú autó számára. Az esővíz a föld alatt kerül elvezetésre és összegyűjtésre a teljes házról, így nincs víz a ház körül.

Infrastruktúra - Bölcsőde, óvoda, iskola (8 osztályos), játszótér, alapellátást biztosító boltok, cukrászda, gazdabolt, posta, gyógyszertár, orvos, gyerekorvos van a faluban. Hány faluban találja meg mindezt? A fürdőjéről híres Sárvár város 8 km-re (12 perc!), Szombathely a megyeszékhely pedig 25 km-re busz járattal elérhető (30 perc!), mindkét helyen munkahelyek és továbbtanulási lehetőségek sokasága áll rendelkezésre.

1/1-es tulajdonos, per és tehermentes, azonnal birtokba vehető ingatlan, víz, gáz, villany, csatorna bekötve. Ha Ön tényleges érdeklődő, akkor írjon egy SMS-t és elküldöm a további képek és videók, a korábbi részletes értékbecslés változatlan részeinek és még pár információ internetes elérhetőségét, amelyek elősegíthetik a döntését.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147391388

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn