Toronyi 200 nm-es ház eladó

company_logo

110 000 000

Ft

550 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 10., 10:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Szintek száma:
2

Kert mérete:
1017  m2
Méret:
200 m²

Leírás

Eladó csodálatos belső kétszintes NAPELEMES családi ház Toronyban, Szombathelytől csupán 8 percre!

Néhány éve felújított, kitűnő állapotban lévő családi ház várja új tulajdonosait Torony község csendes, nyugodt részén. Az ingatlan egy 1000 m2-es gondozott telken helyezkedik el, amelyet füvesített kert, gyümölcsfák és különleges növények díszítenek, tökéletes hely a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

A házba egy széles, fedett teraszon keresztül lépünk be, majd egy szélfogón át jutunk az otthon tágas földszintjére. Itt a konyha, az étkező és a nappali összenyitásával egy igazi családi élettér került kialakításra, amelyet kétoldalról nagy ablakokon át önt el a napfény. A modern, néhány éve felújított konyha konyhaszigettel és korszerű gépekkel van felszerelve. A földszinten található még egy dolgozószoba, egy fürdőszoba és WC, valamint egy praktikus kamra.

Az emeleten három hálószoba található, melyek közül kettő erkélyre nyílik, így kellemes kilátás nyílik a kertre. Ezen a szinten kapott helyet a második, ízlésesen felújított fürdőszoba is. Az emelet részben tetőtéri kialakítása hangulatos belső teret teremt, sok fénnyel, ideális a nyugalomhoz és pihenéshez.

A földszintről néhány lépcső vezet le a kertbe és a félszuterénbe, amely világos, köszönhetően a sok ablaknak. Itt található egy tágas, ablakos mosókonyha, egy nagy kamra, valamint egy 40 m2-es tér, amely jelenleg hobbiszoba és fitness teremként funkcionál. Ennek a szintnek van egy külön külső bejárata is, így akár családi vállalkozáshoz vagy otthoni munkavégzéshez is kiválóan alkalmas a két élettér ügyes szétválasztásával.

A 2024-es korszerúsítés során, NAPELEMET, LÉGKONDCIOLÁLÓT és ÚJ KAZÁNT szereltek fel, a korábbi felújítás során a nyílászárók, redőnyök, fürdők, konyha és burkolatok is cserére kerültek, valamint a melléképület és a ház új tetőt kapott.

A telken található egy kényelmes, nagyterű melléképület önálló garázzsal, valamint egy közel 60 m2-es műhely. A melléképület tetőtere is beépíthető, így további lehetőségeket rejt magában.

Ez a ház ideális választás azoknak, akik szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát, mindössze néhány percre a város nyüzsgésétől!
A ház belső kétszintes kialakítású, tágas és világos terekkel, amely nagyobb családoknak, vagy többgenerációs együttlétre is alkalmas.

Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Gyermeket vállalóknak CSOK Plusz igénylésében segítünk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Várom szíves érdeklődését!

Referencia szám: M286425

Hirdetés azonosító: 150218980

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn