Sárvári 68 nm-es ház eladó

company_logo

67 000 000

Ft

985 294 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 12:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
68 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
341  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2022

Leírás

Nappali +2 szobás modern, bútorozott otthon Sárváron.
Eladásra kínálunk egy 2022-ben épült, modern és igényesen kialakított tégla építésű ingatlant, mely 341 négyzetméteres telken helyezkedik el.
Ez a napfényes otthon nemcsak a tágas terekkel, hanem a magas színvonalú bútorozottsággal és gépesített konyhával is büszkélkedhet.
A 68 négyzetméteres lakóterület, jó elosztásának köszönhetően, külön bejárattal rendelkező szobákat kínál, így biztosítva a lakók privát terét.
Az ingatlanhoz tartozik egy 33 négyzetméteres fedett terasz is, ami tökéletes helyszín a pihentető kerti összejövetelekhez.

Az ingatlan kertre néz, amely biztosítja, hogy a tulajdonosok minden évszakban élvezhessék a természet szépségét és nyugalmát.
A ház modern fűtési megoldásokkal, így gázkazánnal, padlófűtéssel, klímaberendezéssel és egy elektromos kandallóval, is fel van szerelve, melyek garantálják a lakhatási komfortot. A biztonsági és kényelmi szempontok figyelembe vételével az ingatlanhoz egy kocsibeálló is tartozik, mely biztosítja a járművek biztonságos parkolását.

Ebben a gyönyörű, új építésű otthonban a szépen, otthonosan berendezett terek garantálják, hogy az új tulajdonosok az első naptól kezdve otthon érezzék magukat. Az igényes kivitelezés, az előnyös fekvésű szobák, és a modern technológiai megoldások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az ingatlan igazán vonzó választás legyen.

Sárvár városa gyönyörű környezetben, csodálatos természeti adottságokkal büszkélkedhet. A település nemcsak a pihenést és kikapcsolódást keresők számára tökéletes választás, hanem azoknak is, akik a kultúrát és történelmet szeretnék felfedezni. A város gyógyvizeiről és gyógyfürdőjéről híres, így az egész évben vonzó úti cél a wellness és egészségtudatos látogatók számára. Sárvár kiváló infrastruktúrával rendelkezik, többek között számos étterem, kávézó és üzlet található itt.
Az itt elhelyezkedő ingatlanunk tökéletes otthona lehet mindazoknak, akik a nyugodt és minőségi életet keresik a természet közelében.
További információért és megtekintésért az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni!
Ne maradjon le róla, hívjon most!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147070982

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn