Sárvári eladó 215 nm-es ház #4572805

company_logo

128 000 000

Ft

595 349 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
215 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2013

Leírás

Sárvár Kertvárosi Részén, Csendes Utcában, Újszerű, Kétszintes Családi Ház!
Kivételes lehetőség várja Önt Sárvár kertvárosi részén! Megvételre kínálom ezt a 2013-ban épült, 214 négyzetméteres családi házat. A tágas nappali és öt hálószoba gondoskodik arról, hogy családjának és vendégeinek elegendő hely álljon rendelkezésre. Három modern fürdőszoba segíti a mindennapi rutinok gördülékeny lebonyolítását.A ház fűtött lakótere 214 nm, míg a többi helyiséggel együtt (garázs, kazánház, ) mérete 271 nm. Alsó szinten egy tágas előszobába érkezünk, innét léphetünk be a nappali előtti közlekedőbe. Nappali +étkező + konyha egy légtérben kapott helyet, de a konyha egy tolóajtóval zárható. Nappaliból és a konyhából közelíthetjük meg a részben fedett teraszt, ahol nyugodt környezetben tudjuk elfogyasztani reggeli kávénkat. Hangulatos családi étkezések, vagy csak egy kellemes baráti beszélgetés helyszíne is lehet.
Az alsó szinten található még egy szoba, zuhanyzós fürdőszoba, a kazánház, háztartási helyiség. Innét közelíthetjük meg a dupla garázst is.Felső szinten kapott helyet 4 db szoba, ebből 3 gyermekszoba, melyekhez tartozik egy gardrób és egy előtér, mely akár szobává is alakítható. A jelenleg szülői hálószobaként használt szobához egy kis előtér és gardrób tartozik. 2 db fürdőszoba található ezen a szinten, az egyik zuhanyzós másik pedig kádas.
Az ingatlanban található dupla garázs és külön háztartási helyiség további praktikus lehetőségeket nyújtanak, míg a redőnnyel felszerelt ablakok biztosítják a maximális kényelmet és energiatakarékosságot. A 709 négyzetméteres telek ideális teret kínál kerti örömökhöz és szabadidős tevékenységekhez, míg a fedett terasz tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez.
Mindent összevetve ez a ház rengeteg lehetőséget rejt magában, akár nagyobb családként, akár 2 generációnak, vagy befektetésnek keres ingatlant!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon vagy írjon e-mailt, és ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk Ingyenes!

Hivatkozási azonosító: HZ033087-4572805

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145463777

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn