Sárvári 70 nm-es ház eladó #4610604

company_logo

41 500 000

Ft

592 857 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:06
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Házszám:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálunk egy teljes körűen felújított, téglaépítésű családi házat a nyugodt és természetközeli Sárvár-Rábasömjén területén. Az ingatlan rendkívül kedvező tulajdonságokkal bír, többek között klímával és pellet fűtéssel van felszerelve, így egész évben ideális lakókörnyezetet biztosít a jövendőbeli tulajdonosoknak.

Az otthon nem csupán a fűtési megoldásokat tekintve áll az új tulajdonos rendelkezésére, de a kényelem és a praktikum jegyében szépen gondozott telekkel, garázzsal, valamint fedett autóbeállóval is rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a családi élet mindennapjait. A garázs és az autóbeálló mellett külön említést érdemel az a tény is, hogy az ingatlan rendelkezik mind 3*16A, mind 3*32A elektromos csatlakozással, aminek köszönhetően még a nagyobb energiaigényű eszközök használata is gond nélkül megoldott.

A ház belseje a modern kor igényeinek megfelelően lett felújítva, kiemelt figyelmet fordítva nem csupán az esztétikumra, de a funkcionalitásra is. A világos terek, a kényelmes elosztás, valamint a kiváló minőségű beépített eszközök és berendezések mind hozzájárulnak az otthonosság érzetéhez.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetben keresnek otthont, miközben sem a városi kényelmekről, sem a modern életvitel előnyeiről nem kell lemondaniuk. Ha Ön is szeretne egy ilyen kivételes tulajdonságokkal bíró otthon tulajdonosa lenni, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a különleges ingatlant.

Hivatkozási azonosító: HZ077320-4610604

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146613520

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn