Osztrák határnál felújítandó verandás családi ház

company_logo

15 900 000

Ft

176 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
90 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1107  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó közvetlenül az osztrák határ mellett Vasalja településen belterületi, vegyes falazatú, 4 szobás felújítandó bruttó ca. 90 nm családi ház. Az ingatlan végénél kis patak csörgedezik. Településen csatorna nincsen.

Fűtése jelenleg fa kályha, villanyhálózat bevezetve. Az ingatlant két utcáról is meglehet közelíteni. A házhoz egy nyitott veranda került hozzáépítesre. Felújítás-bővítés-korszerűsítés esetén 30 % beépíthető.

Az 1107 nm-es karbantartott udvaron állatartásra, fatárolásra, de akár műhely- vagy garázs kialakításra alkalmas melléképületek találhatóak, jellegzetes építészeti stílusban, melyek jó állapotban vannak, őrzik a múlt építési stílusait. A ház melletti kút a leendő kiskert öntözését segítheti.

Az ingatlan felújításra vár, melyet később nem csak lakhatás céljából, hanem akár falusi turizmus keretein belül vendégfogadás, albérletkiadás céljára is lehet hasznosítani befektetési céllal.

Csendes környék, rendezett szomszédokkal, jó lakóközösséggel. Megtalálható a faluban a mindennapi élethez szükséges bolt, orvosi rendelő, posta, autószerelő műhely.

Vasalja Körmendtől 5 km-re nyugatra, a Pinka patak partján található. Legjelentősebb építészeti emléke a Pinkaszentkirályi templom. Természeti értéke a Pinkától keletre elterülö több hektáros lápos kis erdőség, melyet a Mindszenti-patak szeli át. A környéken egyedülállóan ezen a környéken megtalálhatóak a tavaszi tőzike, csillagvirág és kisebb kolóniákban fészkelő szürkegém.

Vasaljáról Ausztriába a 4 km- re lévő Pinkamindszenti határátkelőhelyen és az M80-as gyorsforgalmi úton Rábafűzesen keresztül tudunk átmenni.

Ajánlom az ingatlant akik csendre, nyugalomra és vidéki életre vágynak, itt biztosan megtalálják mindezeket.! Ingázók számára Ausztriába kijárni tökéletes választás lehet.

Vasalja településen Falusi Csok igényelhető.!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, megtekintésre keressen telefonon vagy emailen,!

Őszy Andrea Otthon Centrum Körmend. Tel:, email:

Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144861194

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn