Jó fogás!

Kőszegen 3 szobás családi ház eladó

company_logo

59 000 000

Ft

536 364 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:14
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
110 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
2742  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálunk egy családi házat Kőszegen, mely mindössze 2 kilométerre helyezkedik el az osztrák határtól. Ez a téglaépítésű, kétszintes ingatlan 3 hálószobával és nappalival büszkélkedik, egy 2742 négyzetméteres, lélegzetelállító panorámával rendelkező telken. Kőszeg infrastruktúrája kiváló, így többek között bölcsődék iskolák, házi- és szakorvosi rendelők, egy középiskola, valamint számos kereskedelmi és vendéglátóipari egység áll a lakosság rendelkezésére. Az egyetemi városként is ismert település közelében található Szombathely 17 kilométerre, Bükfürdő 20 kilométerre, míg Sopronhoz egy órás autóútra van. A térség természeti szépségeivel és számos turistaútvonallal várja az ide látogatókat.
Az ingatlan a korábbi épületek átalakításával és bővítésével nyerte el jelenlegi formáját 2012-ben, amely jelenleg lakás és iroda funkciót is ellát. A földszinten egy hálószoba, teakonyha, fürdőszoba WC-vel, valamint egy tágas nappali konyha-étkezővel található, ahonnan a Kőszegi-hegység panorámáját lehet megcsodálni. Az emeleten két bővített hálószoba és egy fürdőszoba WC-vel kapott helyet. Az otthon melegét elektromos kályha biztosítja, míg a meleg víz-szolgáltatásról villanybojler gondoskodik. A nyílászárók hőszigetelt üveggel ellátott fa ablakok. Az utcában nincs vezetékes gáz és csatorna. A szennyvíz havi 10.000 forintos költséggel történő elszállításáról kell gondoskodni.
Az előkertben található egy fedett autóbeálló, amely három gépjármű számára nyújt parkolási lehetőséget. A telek az épület mögötti részen folytatódik felfelé, ahol egy borospince is helyet kapott, így remek lehetőséget biztosítva gazdálkodásra vagy szőlőtermesztésre. A gondozott kertben termő gyümölcsfák és szőlő található.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145681917

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn