Felsőmaráci eladó tégla családi ház

company_logo

89 000 000

Ft

386 957 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
230 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
3988  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

AZ ŐRSÉGI NEMZETI PARK TERÜLETÉN, 15 KM-RE AZ OSZTRÁK HATÁRTÓL, FELSŐMARÁCON KÍNÁLUNK ELADÁSRA ALPESI STÍLUSÚ, TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZAT, KÖZEL 4000 m2 TELKEN. AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA !

A 2002-ben épült ház külső megjelenésének és belső kialakításának összhangja a kényelmes, nyugodt otthon kellemes érzetét sugallja.
Tágas, praktikus elosztása akár három generáció számára is élhető tereket biztosít. Egy elkülönült apartman könnyen kiadható pl. a falusi turizmus keretein belül, vagy irodaként, szolgáltató cég üzemeltetésére, magánpraxis kialakítására is alkalmas.
A 33 méter széles telek utcafronti része fenyőkkel, bokrokkal díszített, a kocsibejáró térkővel burkolt. A ház az utcától 20 méter távolságra helyezkedik el, így a csekély forgalom sem zavarja a békés környezetet. A ház mellett L alakban déli/nyugati tájolású fedett és nyitott teraszok készültek. Épített kemence áll az udvaron. Mind az étkező, mind a földszinti nappali kertkapcsolatos. A kertben gyümölcsfák és különféle, ritkaság számba menő bogyós gyümölcsök teremnek.

Az épület néhány műszaki jellemzője:
- Tégla falazat, fa födém, Bramac cserép fedés.
- Egyedi, fa nyílászárók, termo üvegezéssel.
- Fűtés és meleg víz ellátás gáz cirkó kazánnal történik. A földszinten esztétikus cserépkályha és kandalló, a tetőtérben egy sütővel is rendelkező cserépkályha biztosít hangulatos alternatívát az otthon melegéhez. A teljes földszinten padlófűtést építettek be.
- A gerendás mennyezet 3 méter belmagasságú.
- Elektromos vezérlésű a bejárati- és a garázskapu.
- A szennyvíz egy 24 köbméteres tartályba gyűlik, mivel a településen még nincs csatorna hálózat.
Építési tervek, leírások rendelkezésre állnak.

A lakóház használati beosztása:
- A földszinti lakás helyiségei: Előszoba, ahonnan lépcső vezet a tetőtérbe és a közlekedő nyílik. Innen a nappali, az étkező, a konyha, (mögötte méretes kamra ) a fürdőszoba ( tuskabinnal, káddal és toalettel ), a hálószoba, valamint egy vendég wc +mosókonyha érhető el.
- A tetőtérben közlekedő van dolgozó sarokkal, két hálószoba, két gardrób,fürdőszoba, (zuhannyal és toalettel ) és egy tágas nappali, erkéllyel.
- A vendégház egy különálló kis teraszról, az udvar felől közelíthető meg. Konyha, lakószoba, fürdőszoba (zuhanykabinnal, toalettel ) a kialakítása. A szoba kijárattal rendelkezik a kazánházhoz és a garázsokhoz.
- Melléképületek sorakoznak a lakóház mögött: több tároló és egy nagyméretű nyári konyha, fűtéssel meleg víz ellátással. A kertben egy kis szerszám tároló faház.

A mintegy 260 lakost számláló Felsőmarác, az Őrség egyik gyöngyszeme. Felsőmarác határában található a Himfai Parkerdő. A parkerdő a tölgy és bükk mellett olyan ritkaságnak számító örökzöldeknek is otthont ad, mint például a mocsárciprus. Területén 4 erdei pihenő, sportrét, erdei tanösvény, madármegfigyelő, túrakerékpáros, nordic walking nyomvonal található, és a 12 hektáros Himfai Környezetvédelmi-tó, melynek környékén kijelölt parkoló és tűzrakó hely várja a kirándulókat.
Körmend, a járási székhely csupán negyedórányi autóút.

Ha felkeltette érdeklődését a fenti, kiváló ár / érték arányú ingatlan, további kérdései vannak, vagy időpontot szeretne a megtekintéséhez, kérem, hívjon a megadott elérhetőségeken.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143301970

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn