Eladó ház az Örségben

23 500 000

Ft

250 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
94 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
I

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
600  m2

Költözhető:
megegyezés szerint
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó az Őrségben, az Őrség fővárosától 5 km-re Bajánsenye településen egy 94 négyzetméteres családi ház, melléképületekkel, szüleim öröksége. A családi ház 1968-69-ben épült, tehát jellegét tekintve úgynevezett "Kádár-kocka" elnevezésű. A ház kora ellenére is teljesen száraz. A tetőszerkezet az őrségi erdők gyantában gazdag fenyőfáiból készült, mind a mai napig biztosítva annak kiváló stabilitását. A padlásának felszíne betonnal borított.
A lakótérben kettő szoba északi tájolású, a harmadik - valamivel kisebb - pedig déli elhelyezkedésű. A kültérből belépve egy terasz fogadja a betérőt, amely főleg a virágok birodalma volt, jó lehetőséget adva mind látványnak, mind átteleltetésüknek. A szobákat egy előszoba fogja közre, emlékezetemben a régi disznótorok megtartásának helyszíneként, valamint családi összejövetelek, házi istentiszteletek számára is szolgált, mostanra jó lehetőséget kínál egy mai kornak megfelelő nappali létrehozásának.
A konyha, amely szintén tágas helyiségnek mondható, a lakrész nyugati oldalán helyezkedik el. Természetesen található még a családi házban fürdőszoba, villanybojleres melegvíz-ellátással, amelyben fürdőkád és zuhanykabin egyaránt megtalálható. A vízöblítéses WC ugyanezen helyiségben kapott helyet. A csatornahálózatra való csatlakozás megoldott. Tartozik még a lakótérhez is egy spájz funkciót betöltő helyiség is.
Összességében a lakótér minden helyisége tágasnak és főleg világosnak mondható, aki felújításában gondolkodik, jó lehetőségeket találhat benne.
A ház előtti részen megtalálható a gázcsonk, alternatívát kínálva a fűtéskialakítás újabb lehetőségeként. Ezenkívül elérhető a településen a szélessávú internethozzáférés is.
A melléképületek közt megtalálhatók kamra, jóval korábban szénatárolásra használt pajta, ólak, amelyek manapság jó tárolási lehetőséget biztosíthatnak, de akár újbóli állattartásra való berendezkedésre is alkalmasak, akinek esetleg hasonló elgondolása lenne. Az ingatlan udvari részén van még egy gépkocsi számára épített garázs, ami mellett egy nyári konyha is található, minden épület jó állagúnak örvend. Jó vízhozamú, téglával bélelt ásott kút is van az udvari részen, régi kézi szivattyús megoldással a víz felhozatalát illetően.
Az ingatlan mögötti részen tulajdonomat képezi még 3340 négyzetméternyi terület is.
A település a szlovén határ mellett fekszik, ahonnan többen ingáznak a szomszédba dolgozni. A faluban mini bölcsőde, óvoda és általános iskola is működik. Megtalálható posta és két vegyeskereskedés, valamint kettő őrségi kulináris ételeket, specialitásokat kínáló vendéglátó egység is.
Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésem és amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal a vagy telefonszámokon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145903504

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn