Kiemelt!

Eladó ház, Felsőjánosfa

company_logo

31 900 000

Ft

419 737 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 12:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
76 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
3523  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Felsőjánosfán 76 m-es, téglából épített, 2+1 félszobás családi ház, melléképületekkel, 3523 m-es telken - ELADÓ!

Felsőjánosfa az Őrség kapujában, Vas megyében, a Körmendi járásban elhelyezkedő nyugodt, rendezett kistelepülés, mely Zalaegerszegtől 27 km-re, Őriszentpétertől 12 km-re, a Vadása-tótól 5 km-re, Zalalövőtől pedig 3 km-re fekszik, az osztrák és a szlovén határ közelségében.
Itt a mindennapok része a madárcsicsergés, a szarvasbőgés és a nyugalom!

Az ingatlanban két egész és egy félszoba, egy konyha, egy előszoba, egy kamra, illetve egy fürdő-WC, míg a lakóház mögött közvetlenül további melléképületek: egy garázs, egy pajta, egy istálló, egy ól, valamint egy füstölő található. A lakószobák közül a kettő parkettával, a kisebb hálószoba vinyl padlóval, a konyha, az étkező, a kamra, illetve a fürdő-WC pedig járólappal burkoltak. A villanyhálózat (230V) 2022-ben lett újravezetékezve a pincében található műhelyben, illetve a melléképületekben, s ezzel együtt kerültek új kapcsolók, valamint LED világítótestek kiépítve, az ipari árammal (380V) is rendelkező ingatlanban. A családi ház nyílászárói: a legkisebb hálószoba ablaka hőszigetelt, műanyag, kétrétegű, szúnyoghálóval és alucellás redőnnyel szerelve, míg az étkezőben hőszigetelt, duplacellás, fa ablak került beépítésre, redőnnyel. A pince és a pincében található műhely két ablaka is hőszigetelt, műanyag, kétrétegű bukó ablakok. A ház melegét egy cserépkályha, valamint egy kandalló biztosítja, a meleg vizet a fürdőszobában új (HAJDÚ) villanybojler adja. A lakórészben stukatúros mennyezet van, a jó állapotú, fagerendás tetőt cserép héjazat fedi, melyet a lécezés javítását követően 2010-ben raktak újra. Az ingatlanban víz-, villany-, csatorna hálózat van, a gázcsonk a kerítésen belül megtalálható. A ház É-i fala szigetelve lett 60 cm-re leásva dréncső, valamint geotextília alkalmazásával (2017-ben). A lakóház alatt két külön bejáratú pince is rendelkezésre áll, az egyik termények tárolására, míg egy másik, három helyiségből álló, ami járólapozott, csempézett műhelyként használható. A kertben szőlő lugas, kerti kiülő, kerti csap, valamint egy kút is használható, a telek Ny-i végében pedig, a Zalába torkolló Szentjakabi-patak csörgedezik. A PER- és TEHERMENTES ingatlan megvásárlása során Falusi CSOK, valamint egyéb állami támogatások igénybe vehetők.
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
DUNA HOUSE - Veszprém


Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: HZ036891-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141595933

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn