Eladó családi ház, panoráma kilátással a városra - Szombathely

company_logo

75 900 000

Ft

660 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 17., 14:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
500  m2
Méret:
115 m²

Leírás

Eladásra kínálunk egy modern, kétszintes könnyűszerkezetes ikerházat, amely a városra nyíló panorámás kilátással és keleti tájolással rendelkezik, biztosítva a napfényes reggeleket és a pazar kilátást. Az ingatlan 500 m-es saját telekrésszel bír, amely kényelmesen nagy teret biztosít a kert kialakításához és a szabadtéri tevékenységekhez.

Az amerikai konyhás kialakítású nappali és étkező tágas, világos életteret teremt, ahol a család és a vendégek is egyaránt otthonosan érezhetik magukat. A teljesen gépesített konyha a mindennapi élet kényelmét szolgálja, közvetlen kapcsolatban állva a nappalival és a nagy terasszal, amely tökéletes helyszín a pihenésre és a panoráma élvezetére. Az ingatlan három hálószobát kínál, amelyek mindegyike kényelmes és privát életteret biztosít a lakók számára.

Két modern fürdőszoba és egy különálló mellékhelyiség is megtalálható a házban, emellett praktikus tárolóhelyek is rendelkezésre állnak, mint a gardrób és a spájz. A beépíthető tetőtér további lehetőségeket rejt magában, ideális akár bővítésre vagy egyedi felhasználásra. Az ingatlan két külön bejárattal és garázzsal is rendelkezik, amelyek növelik a rugalmasságot és kényelmet. A kertben egy merev falú, mobil medence található, amely a nyári hónapokban igazi felfrissülést nyújt.

Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik elegáns, kényelmes, modern otthont keresnek, miközben élvezhetik a városi kilátást és a természet közelségét egy csendes, családbarát környezetben.

Hirdetés azonosító: 150931202

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 27 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn