Eladó családi ház Olaszfa, Olaszfa

company_logo

22 000 000

Ft

314 286 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
központi fűtés

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
622  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
Nincs adat

Leírás

Olaszfa, Tiszta udvar rendes ház!

Olaszfán, a Vasi lankák között, a falu központjától pár perce 70 nm-es szépen felújított, takaros kis családi otthon vált eladóvá egy 622 nm- es teljesen körbekerített telken.

A házba egy utólag hozzáépített előszobán keresztül léphetünk be. Innen nyílik egy nagyobb és kisebb hálószoba és az egylégterű konyha- étkező. A konyhához csatlakozik az utcafronti tágas nappali és a zuhanyzós fürdőszoba. A ház egy része szilárd vertvályog falazattal és fagerendás födémmel épült és később tégla falazattal utólag került kialakításra az előszoba, fürdőszoba és a két hálószoba. A ház összes külső nyílászáróját hőszigetelt műanyag ablakokra és ajtókra cserélték és a belső nyílászárók is kicserélésre kerültek. Az előszoba, konyha, fürdőszoba új járólapokat és a szobák laminált parketta borítást kaptak A fürdőszobában a szanitereket is felújították és egy zuhanykabin került kialakításra. A ház külső szigetelése is nagy részben megtörtént. A fűtésről központi fatüzelésű kazán gondoskodik radiátorokon keresztül.

A telken külön garázs is épült, de a házhoz csatlakozik egy kocsibeálló is ami jelenleg teraszként funkcionál. A szépen karbantartott telek igazi füvesített pihenőkertként szolgál. A gázcsonk a ház előtt található.

Olaszfán található ingatlanok rendkívül népszerűek, nagyon gyorsan gazdára találnak. A falut a 74 főútról letérve dombok és lankák között utazva, festői táj terül a szemünk elé és érezhető a hely különleges atmoszférája. Olaszfán található egy kisebb olasz közösség, akik úgy vélik, hogy a falu a lankáival, erdőivel és szőlőhegyeivel olyan, mint az itáliai Toszkána, csak miniben. A falu Európában is híres a Magyarországon egyedülálló a Kneipp Vizesháza, gyógynövénykultúrája, gyógynövénytúrái, vendégszerető lakossága miatt.

A csendes kis zsákfaluban lévő rendezett, nyugodt és barátságos településen, az összetartó lakóközösségnek köszönhetően gyakran rendeznek eseményeket. A pazar akusztikájú, megindítóan szép kis templomban komolyzenei koncerteket, évente egyszer pedig olasz szentmisével egybekötött olasz napot is tartanak.

Olaszfától Zalaegerszeg 25 km-re, Vasvár 10 km-re található. A falu tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Azoknak ajánlom, akik távol a városok nyüzsgésétől a természet közelségében szeretnének élni egy igazán takaros kis családi otthanban. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Megtekinthetése előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT A GDN Ingatlanhálózatnál - GDN azonosító: 365424

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146282014

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
GDN Ingatlanhálózat

GDN Magyarország Ingatlanhálózat Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn