Eladó a cáki Hegyalja Apartman!

59 000 000

Ft

390 728 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
151 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
H

Házszám:
44

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Leírás

Cák egy közvetlenül a Kőszegi-hegység lábánál fekvő apró történelmi település, ahol évente több hagyományos program is megrendezésre kerül. Ideális hely a pihenéshez! Csendes falu átmenő forgalom nélkül, ahonnan autóval percek alatt elérhető a város, gyalogosan pedig a faluból kiérve máris az edőben találjuk magunkat.
Az apartman Cák főutcáján, Kőszeg központjától 5 km-re, Szombathelytől pedig 21 km-re található. A két külön bejáratú lakrész az egykori kocsma és a vegyesbolt helyén lett kialakítva. A lakóegységek külön helyrajzi számon vannak, 75 és 76 négyzetméteresek. Mindkettő lakrész 6 fős, 3 légteres, két hálószobával, nagy nappali-konyha étkező helyiséggel és fürdőkádas fürdőszobával rendelkezik. Az egyik hálószobában franciaágy, a másikban pedig két különálló ágy található mindkettőnél, a nappalikban pedig nagy, kétszemélyes kihúzható kanapé áll a vendégek rendelkezésére.
Mindkettő apartmanból egy közös belső, udvarra lehet jutni, ahol fedett terasz, játszótér, szalonnasütő várja a vendégeket.
Az 1. sz. apartmanunkat 2012 óta, a 2. sz. apartmanunkat pedig 2016 óta üzemeltetjük. A szallas.hu eddigi, csaknem 100 vendégértékelése alapján 2012-ben a maximális 10 pontot kaptuk, az összes többi évben pedig 9.9 pontot értünk el.
A két lakrész egy négylakásos társasház teljes alsó szintjét foglalja el, és egy kis 87 négyzetméteres kizárólagos használú zárt udvar tartozik hozzá, amelyet csak az apartman vendégek használhatnak. A társasház egy 1233 négyzetméteres telken fekszik, amelynek fennmaradó része osztatlan közös tulajdon.
A két lakrészt, amely összesen 151 négyzetméter, egyben szeretnénk értékesíteni a teljes berendezéssel együtt. A több, mint egy évtizedes működés során kialakult vendégkör és a teljes berendezéssel való értékesítés biztos alapokat nyújt a szálláshelyként való folyamatos továbbüzemeltetetéshez, ilyen szándék esetén az apartman akár a jegyzett foglalásokkal együtt is átadható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146267389

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn