Csepreg mellett, zártkerti övezetben idilli házikó eladó

company_logo

64 900 000

Ft

630 097 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 20., 18:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
103 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1600  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Stílusosan átgondolt, egységes, természetközeli hangulatot árasztó Otthont kínálok eladásra Csepreg szomszédságában, zártkerti övezeti részben. Ha itt ülsz a kertben, a rózsalugasok és az örökzöldek látványával telve, menthetetlenül megtámad az a bizonyos nyugi-érzés, amiről mostanság minden második életmód magazinban olvashatsz.

Akkor most essék szó az ingatlan jellemzéséről:
Csepregen eladó egy 1600 nm területű telken álló, 2004-ben épült, belső 2 szintes, részben alápincézett, nettó 82/bruttó 92 nm + 6,20 nm fedett terasz + kb.: 16 nm nyitott terasz + 20 nm pince alapterületű családi ház. Az ingatlanhoz aszfaltos út vezet.
Az épület belső tereinek elrendezése a földszinten (45 nm): közlekedő, konyha, nappali közvetlen terasz kapcsolattal, fürdőszoba zuhanykabinnal, wc-vel, háztartási helyiség, lépcsőfeljáró. A fedett terasz oldalsó falain elhelyezett nagy méretű toló ajtók, a tavaszi és nyári időszakokban lehetőséget adnak a terek kitárására. Az emeleten (nettó 37/bruttó 45nm): nappali, 2 külön nyíló szoba. A ház egy része alápincézett. Ez a terület szolgál a kerti eszközök tárolására.

A fő falak építőanyaga tégla. A nyílászárók a ház egységes hangulatát tovább erősítő fa ablakok, zsalugáterrel felszerelve. A ház fűtését egy igazán impozáns, a háztartási helyiségből rakható, egyedi festésű cserépkályha biztosítja. Kiegészítő fűtésként infrakonvektorok kerültek beépítésre. A meleg vízellátást egy 80 l-es villanybojler szolgálja. A konyha gépestett: villany sütő és főzőlap, páraelszívó. A vízszolgáltatás 2 évente bevizsgáltatott, fúrt kútról megoldott. A szennyvíz elvezetése, házi vízművel, derítőbe történik. Az épületbe 3 fázisú ipari áram került bevezetésre.
A nyitott teraszon kerti grill található. Az udvar zárt, körbe kerített, térkövezett. A kert szépen füvesített, virágokkal, cserjékkel, termő gyümölcsfákkal (cseresznye, meggy, körte, barack, szilva) beültetett. A kert legvégében található egy kis erdősáv. A jelenlegi tulajdonos a fűtéshez szükséges fát innen termelte ki. Az udvaron további tárolók találhatók.

Csepreg település 1,5 km, Bükk fürdő 5 km, egy idilli kis horgász tó pedig 500 m távolságra található. Amennyiben szeretné megtekinteni a házat, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139514108

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Varga Renáta

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn