Családi ház nagy udvarral

company_logo

32 000 000

Ft

524 590 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 26., 18:14
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1070  m2
Méret:
61 m²

Leírás

Horvátzsidány központi részén várja új gazdáját egy téglaépítésű ikerház részét képező családi ház és udvar gazdasági épületekkel. Horvátzsidány Kőszegtől és az osztrák határtól is néhány km-re található. Az ingatlan az akkori falusi igényeket szolgálta, az udvarban jelenleg is megtalálható több melléképület és tyúkketrec. Ezenkívül telis-tele van termő gyümölcsfákkal: alma, szilva, cseresznye, barack, füge, ribizli, szőlő. nagyon várják, hogy valaki újra gondozza őket. A kertben ásott kút biztosítja az öntözést.

A ház az 1960-as években épült, szerkezetileg jó állapotú, felújítási és karbantartási munkákat igényel. 2008-ban egy nagyobb felújítás alkalmával a víz- és villanyvezetékek cseréje megtörtént, a külső nyílászárók és a bejárati ajtó is hőszigeteltre lettek cserélve ( kivéve a fürdőszobai és előszobai ablakot), szobai padlóburkolatok laminált borítást kaptak, amire azóta is nagyon vigyáztak és szép állapotúak. A többi helyiség és a fürdőszoba burkolatai is megújultak, ezek is jó állapotban vannak.

Fűtését és melegvíz ellátását gázkazán biztosítja radiátoros hőleadókkal, a kazán 2019-ben teljesen új Bosch készülékre lett cserélve. A nagyobb szobában a cserépkályhát is megőrizték, amely igény esetén használható.
Az 1070 m2-es telken álló 61 m2-es ház helyiségei: előszoba, innen nyílik a fürdőszoba WC-vel, spejz és padlásfeljáró, szoba, konyha étkezővel. A másik szoba a konyhából és a mellette lévő szobából is megközelíthető.

A faluban ki van építve a szennyvízcsatorna, amire a ház is csatlakozik. Tetőfedése pala, de jó állapotú. Parkolás akár az utcán, akár az udvarban megoldható.
A közelben óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, buszmegálló is megtalálható, ezért kifejezetten ajánlom gyermekes család vagy idősebb pár részére.

Az ingatlanra falusi Csok is igénybe vehető. További szolgáltatásuk: díjmentes, teljes körű hitelügyintézés egyedi kamatkedvezménnyel ügyfeleink számára.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal és tekintsük meg együtt az ingatlant egy előre egyeztetett időpontban akár hétvégén is!

Ingatlan irányára: 32.000.000 Ft
Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150497167

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Molnár Krisztina

Fundamenta-Értéklánc Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn