Családi ház gondozott kerttel

company_logo

59 900 000

Ft

696 512 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 22., 10:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1188  m2
Méret:
86 m²

Leírás

Kőszeg csendes, nyugodt utcájában kínálok megvételre egy 86 m2-es, tehermentes családi házat. Az épület 1958-ban épült, tégla építésű, falai szárazak, 1998-ban felújították. Jövőbeni tulajdonosa akár jelen állapotában, akár egy nagyobb felújítás megtervezésével egy kiváló ingatlan lakója lehet. Alapvetően nagyon jó állapotú, a ház alatt hatalmas száraz pince található, a padlástér igény esetén későbbiekben beépíthető, jelenleg nagyon sok dolog tárolására használható.

A bejáraton keresztül egy kis előtérbe, majd a közlekedőre érkezünk. Innen nyílik a többi helyiség: 2 nagyobb és 1 kisebb szoba, a fürdőszoba WC-vel, konyha étkezővel, kamra, pince- és padlásfeljáró. A két tágas szoba között is van átjárási lehetőség.

Fűtéséről házközponti gázkazán gondoskodik, amely a pincében található, a fürdőben gázbojler biztosítja a melegvíz ellátást. Rezsiköltsége nagyon alacsony, jelenlegi tulajdonosa kb. 13.500 Ft/ hó gázszámlát fizet. A hideg téli napokon a gázfűtésen kívül a nappaliban álló cserépkályha is használható, amely kitűnő meleget és hangulatot biztosít.
Az ablakok eredeti dupla ablakok redőnnyel felszereltek, a beltéri ajtók nagyon szép állapotú fa ajtók, 2 szobában hajópadló burkolat, az egyik nagy szobában padlószőnyeg található. A többi helyiségben járólap, a fürdőszoba csempézett, szép állapotú.

A házhoz 1188 m2-es telek tartozik, teljesen körbekerített. A nagykapun megérkezve különálló fűtött, aknás garázsban parkolhatjuk autónkat.
A ház mögötti kert nagyon szépen gondozott, többféle gyümölcsfa, diófa, szőlő, ribizli, eper . ontják terméseiket. Az udvar csendes, nyugodt, a hátsó részben egy kis tároló épület is található.
Kifejezetten ajánlom gyermekes családok részére, az udvaron medence, játszótér is kialakítható.

Ha szeretne egy csendes környéken lévő, ugyanakkor a központhoz közeli családi házat vásárolni, akkor feltétlenül tekintse meg velem ezt a sok lehetőséget magában rejtő családi házat. A padlásról csodás panoráma nyílik a kőszegi hegyekre. A városközpont és szinte bármilyen intézmény 5 perc alatt sétával elérhető.

Ingatlan ára: 59.900 000 Ft

A Fundamenta Ingatlanirodán keresztül megvásárolt ingatlanokra Extrakedvező lakáskölcsönt nyújtunk a Fundamenta pénzügyi konstrukciójával. Szívesen segítek átbeszélni a finanszírozási megoldásokat.

További információ és időpontegyeztetés megtekintésre:
Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145033006

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Molnár Krisztina

Fundamenta-Értéklánc Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn