Családi ház csodás kerttel

company_logo

35 000 000

Ft

437 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
80 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1104  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Vas vármegye egyik varázslatos településén, Kissomlyón kínálok megvételre egy 1104 m2 területen elhelyezkedő összkomfortos családi házat gazdasági épületekkel, dupla garázzsal.

A község a Kis-Somlyó hegy déli lábánál fekszik, a 8-as és a 84-es főutak kereszteződése közelében. A község életében jelenleg is központi szerepe van a szőlőtermesztésnek. A környező dombokról csodás természeti látvány tárul elénk, szép időben a Sümegi vár is jól kivehető. A lakosok száma kb 200 főre tehető, egyre több fiatal család települt be az elmúlt években, élénk kulturális életről tanúskodik a falu közösségi oldala is. A faluban egyedi stílusú házak, rendezett portálok láthatók. A környékbeli termálfürdők és a Balaton könnyen megközelíthető.

A ház két részletben épült, jelenleg három szoba, konyha étkezővel, spejz, fürdőszoba, WC helyiségek találhatók meg. Az ablakok 10 éve műanyagra lettek cserélve, redőnnyel és részben szúnyoghálóval felszereltek. Két szobában tölgyfa parketta borítás, egyben laminált padló, a többi helyiségben járólap burkolat került a felújítás során.

A lakóházak alapanyagául évszázadok óta a hegy vulkáni kövét használták, rengeteg kőfejtő található a hegyen, ezek közül a legnagyobb a Kráter. Az eredeti épület itt is kőből készült, a későbbi hozzáépítés már téglával folytatódott.
Fűtését radiátoros hőleadókon keresztül egy gázkazán illetve egy vegyes tüzelésű kazán biztosítják, melegvizét 120 literes villanybojler adja.

Az 1995-ben épült dupla garázs és mellette található kazánház is fűthetőek, mindkettő járólap borítású és részben lambériázott. A kazánházból van feljárat a padlásra, a tető cserépfedésű, 2 éve javítva lett. Ebben az épületben egy nyárikonyha is helyet kapott. Az udvar felé tovább haladva egy 75 nm-es gazdasági épület áll 2 tárolóval, műhellyel és nyitott fatárolóval.
Az udvarban 60 m mély fúrt kút, gyümölcsfák, elkerített veteményes találhatók. Az udvarból kis kapun át a falu hangulatos gyermekjátszóterére is átjuthatunk.

A ház tehermentes, igény esetén teljes bútorzattal és gépesítve akár azonnal költözhető. Kifejezetten ajánlom gyermekes családoknak, akik a Falusi Csok lehetőségét kihasználva saját ízlésükre formálhatják a családi házat.

Irányár: 35.000 000 Ft
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását és tekintsük meg együtt az ingatlant.
Molnár Krisztina

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145581690

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Fundamenta-Értéklánc Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn