Családi ház az őrségben, akár apartmanként is

40 800 000

Ft

302 222 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
135 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
57

Kert:
különálló

Kert mérete:
200  m2

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Vas megyében, a varázslatos Őrségi Nemzeti Parkban, Hegyhátszentjakabon, a Vadása tó falujában található ez a hangulatos 135 nm-es otthon.

2 külön bejáratú lakás és több hasznos melléképület, alkalmas két generáció számára vagy befektetésnek, falusi turizmushoz is. Korábban apartmanként funkcionált hosszú évekig, visszajáró, elégedett vendégkörrel.
Az első két lakás összesen 135 nm, a többi melléképület ezen felül számolandó!
Az alaprajz tájékoztató jellegű!

Az első lakásba az előtéren keresztül belépve a hatalmas nappaliban találjuk magunkat, ami helyet ad az étkezőnek is. Innen nyílik 3 nagy, különbejáratú világos szoba (az egyik szoba része egy kis gardróbszoba), jobbra a konyha, mellette a fürdőkádas fürdőszoba amiben a Wc-t is megtalaljuk.

A házzal egybeépülve találjuk a második lakrészt, a napfényes előszobán keresztül egy nagy nappaliba jutunk, innen nyílik jobbra egy hálószoba valamint egy mosdó helyiség. Ebben a lakrészben zuhanykabin lett beépítve.

Kivül a fal mellett találjuk az első pince lejáratát.

Továbbhaladva a ház mentén találunk egy tágas konyha helyiséget, spájzzal ellátva. Ez összenyitható a második lakrésszel.

A téglalap alakú sík telken tovább haladva találunk még (egybeépítve az előbbi házrészekkel) egy hatalmas műhely részt, óriási belmagassággal. Innen nyílik két irányba a ház teljes hosszábban bejárható padlástér és az egyik pince.
Tovább sétálva találunk egy kondérházat kialakított tűztérrel és kéménnyel.
Ezután következik a kétszárnyú ajtóval nyíló garázs.
Lejjebb találunk még egy több helyiségből álló, állattartára alkalmas stabil éplületet. Az épületek sorát egy tágas faház zárja. Az összes épületben van áram.

A fotókon látható bútorzat megbeszélés részét képezi.

A telek végében találunk egy kertrészt, amit veteményesként hasznosíthatunk, ahol megtermelhetjük magunknak az egészséges zöldségeket.
Az udvarban található még egy füstölésre használt helyiség is.

A tető hibátlan, nem kell hozzányúlni! A lakórészek szigeteltek!

Az ingatlan nem csupán ház, hanem egy életre szóló történet. Egy kőműves mester építette magának és szeretett családjának minden szakértelmével és a rendelkezésre álló legjobb alapanyagokkal. Bár modernizálásra van szükség, minden egyes zug élettel és lehetőségekkel teli.

A közművek a házban elérhetőek, csak a gáz hiányzik(telken belül van), de a több gyönyörű cserépkályha melegséget és otthonosságot áraszt. Találunk az első házban egy elektromos, hőtárolós fűtőtestet is.

A telek 858 nm, de igény esetén vásárolható még hozzá terület.

A környék további szépségét a Vadása tó adja Hegyhátszentjakab községben, egy olyan hely, ahol a nyugalom, a strand és a horgászat találkozik.
A faluban kényelmesen megtalálható minden, amire szükség lehet, bolt, óvoda, általános iskola, sőt, hetente orvosi rendelés is biztosított.

A faluban működik több étterem, (nem csak) nyáron sok a turista, akár az apartmanozáson túl is érdemes helyi vállalkozásban gondolkozni itt. A ház mérete és elhelyezkedése is ideális ehhez. A térség hatalmas, és egyre növekvő népszerűségnek örvend.

Körmend 20 perc, Zalaegerszeg 24 perc, Zalalövő 9 perc, közel az osztrák és szlovén határhoz.

Ez az otthon nem csupán egy ingatlan, hanem egy életstílus, ahol minden ablakból egy-egy érzelem tükröződik, és minden sarka egy új történet kezdetét ígéri. Legyen ez a hely ahol minden pillanat számít, és otthonra lelsz a természet karjai között.

Ár: 40.8 M

Kisebb befektetési célú ingatlant beszámolunk!

Figyelem!

Ezen a településen több vendégház is található, ez a ház is apartmanként üzemelt. A térségben 10-13.000FT/Fő/Éjszaka áron lehet kiadni. Ennek a háznak az első lakrészében 3 szoba van, mindegyik dupla ágyas plusz 1 fotelágy, kényelmesen 6 főt el lehet szállásolni, de voltak már ennél többen is egyszerre. Egy gyengébb szezonban is minimum 2-2.5 millió forintot tud hozni az ingatlan! Ez óriási érték! Nem mondható el a hirdetett házak 99%-áról! Ha valóban szeretne értéket kapni a pénzéért, akkor hívjon! Ne maradjon le!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145889357

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn