Családi ház Bükön tulajdonostól

94 900 000

Ft

718 939 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
132 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
padlófűtés

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
B

Házszám:
19

Kert:
különálló

Kert mérete:
1066  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Építés éve:
2012

Leírás

Eladó családi ház egy új építésű utcában Bükön. Az ingatlan 2011-ben épült téglából, a lakótér mérete netto 132 m2. A ház 79 négyzetméteren alápincézett. Födémen 40 cm, a homlokzaton 10 cm hőszigetelés.

A földszinten nagy nappali-konyha-étkező (összesen 60 m2), 3 kellemes méretű hálószoba (12-13 m2), egy nagy fürdő káddal és zuhannyal (10 m2), külön mellékhelyiség, egy spájz és egy háztartási helyiség található egy másik WC-vel.

A közös használatú terekben padlófűtéssel, a hálószobákban radiátoros hőleadással, külön termosztáttal. Mindkét rendszer használható gázkazánnal és vegyes tüzeléssel is, emellett egy csempekandalló és klímák is rendelkezésre állnak fűtésre és a nyári melegben hűtésre is.

A pincében egy fürdő zuhannyal, egy külön WC és két szoba került kialakításra, amely vendégszobának és mozinak volt használva. Emellett itt található egy pihenőhelyiség is, ahol finn szauna áll rendelkezésre.

A hőszigetelt garázs 2019-ben épült könnyűszerkezetből, 2 autó tud parkolni, illetve van egy 25 m2 méretű tároló is, amely hozzá kapcsolódik, valamint egy fedett autóbeálló egy további gépjármű részére, mellette egy külső rozsdamentes kazános bélelt erdélyi fürdődézsa emeli a hűvös téli esték hangulatát. Keringető szivattyúval is el van látva, így nyáron is használható. A kert végében a kerti szerszámok tárolására faház található, amelybe a villany be lett vezetve.

Szaldós elszámolással 7,29 kW napelem rendszer került kiépítésre, amely a ház teljes fogyasztását fedezi, és még tartalék is rendelkezésre áll téli hideg napokon fűtésre.

Az 1066 m2 telek gyönyörű, parkosított, gyepszőnyeggel, vakondhálóval borított. Mindenhol robotfűnyíró, automata öntözőrendszer, fúrt kút üzemel, így minimális munkával rendben tartható.

Villamos energia költsége jelenleg 0, a kiváló hőszigetelés miatt a gázszámla 22 C belső hőmérséklettel havi 20.000 Ft körül mozog.

Költségmentes állapotban, tulajdonostól.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145527438

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn