Büki eladó 162 nm-es ház

company_logo

136 800 000

Ft

844 444 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 16., 13:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
162 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1137  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Megtermett fagerendák, cserépkályha melege, búbos kemencében sülő kalács illata, megannyi titkot őrző békebeli vastag falak? Igen. Kiváló és nagyon ritka lehetőség Bükfürdő szomszédságában, igazi szerelem ház csendes, falusias környezetben, mégis Sopron, Szombathely, akár Ausztria közelségében.
Eladásra kínálok 2023 évben befejezett, teljes felújításon átesett rusztikus parasztházat, amelyben a régi korok hangulatát a mai kor technikájával ötvözték. A házban minden új, amit a ház jellege csak lehetővé tett: új a gépészet, villanyhálózat, nyílászárók, burkolatok, a teljes tetőhéjazat, a konyhabútor, fürdő, wc. A fűtésrendszer az energiaválság árnyékában az alternatív lehetőségekre támaszkodva került kiépítésre: a ház két végében 2 cserépkályha, a konyhában a felújított kemence, és minden helységben Nobo energiatakarékos fűtőpanelek beépítésével. A melegvízről bojler gondoskodik.
A helységek a régi építkezési szokásoknak megfelelően zsinórra vannak felfűzve szépen sorjában akár a gyöngyszemek: elől van a 1.tisztaszoba, aztán a konyha, 2.szoba, zuhanyzós fűrdő, külön wc, 3.szoba és végül a 4.szoba, az un.pajtaszoba. Fagerendázat minden helyiségben. Az egyedileg gyártott konyha elektromos sütőt, főzőlapot, mosogatógépet és kő mosogatót rejt. A nagy családi étkezőasztal, és a méretre készült ülőgarnitúra is a vételár részét képezi.
A ház szíve, a hatalmas cserépkályhás pajtaszoba, 2 teraszajtóval a kert felé, és közel 6 méteres belmagasságával.
A teljes magasságú padlás is 30 cm üveggyapot szigetelést kapott. A falak falátvágásos technikával, rozsdamentes acéllemez beépítéssel vízszigetelve lettek. Nincs vizesedés, a rendkívül hatékony szigetelés miatt jól tartja télen a meleget, nyáron a hűvöset. Parkolni az udvaron kialakított 180 m2-es kavicsos részen lehet. Fatároló, burkolt terasz, és termő gyümölcsfás kert, amely még pont akkora, hogy öröm a gondozása, de akár játszótér vagy medence építésére is elegendő helyet biztosít.
Intim belső szféra, madárdal, jó levegő.
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Gyeremekeseknek CSOK még igényelhető! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141360272

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn