Egyedi ajánlat!

Bevezetett,jól működő fogadó-étterem eladó az Őrség szivében!

company_logo

169 000 000

Ft

391 204 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 18:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Méret:
432 m²

Leírás

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #148764 hivatkozási számú kondorfai vendéglátó egység. Ez a jól bevezetett, méltán híres fogadó-étterem az Őrség egyik legszebb részén található, mindössze 14 km-re Szentgotthárdtól és 4 km-re Őriszentpétertől. Ezen a közel 3000 m2 területen elhelyezkedő 432 m2 alapterületű felújított épületegyüttes rendkívüli hangulatával vonzza a vendégeket.

A Fogadó a dimbes-dombos őrségi falut átszelő út mentén helyezkedik el, és nevét a portán magasodó vén vadkörtefáról kapta. Az épületegyüttes felújítása 10 éve kezdődött, amikor még egy nagyon romos állapotban lévő, a múlt század elején épült kódisállásos parasztház állt a teleken.

A folyamatos építési munkálatok első fázisában elkészült a felújított, de régi formáját megőrző ház, amely két különálló apartmannak ad helyet. Mindkét apartman két szobával, felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A ház mögött található a pihenőkert gyümölcskerttel, fából készült játékokkal a gyerekeknek, rostsütő kemencével, bográcsozó hellyel és egy muzeális értékű óriásprés borozószínnel.

Az étterem két különálló teremből és egy különteremből áll, amelyhez akadálymentesített mosdó tartozik. Jó idő esetén a 28 fős terasz szép kilátást nyújt. A konyha minden jogszabályi és élelmiszer jogszabályi előírásnak megfelel.

A fogadóhoz a 2 apartmanon kívül 5 szoba is tartozik, amelyek az étterem felett lettek kialakítva. Minden szoba ízlésesen berendezett és külön fürdőszobával rendelkezik. A belső bútorzattól függően kapták nevüket: Cseresznye szoba, Dió szoba, Antik szoba, Bio szoba és Nászutas szoba.

Az ingatlan alászigetelt, 45-ös falvastagú. A vízvezetékek és az elektromos vezetékek cserélve lettek, teljesen újak. A fűtés helyiségenként szabályozható, és egyedi módon történik (kandalló, cserépkályha) + Pellet vegyes tüzelésű kazán.

A fogadóhoz külön megvásárolható egy 819 m2 nagyságú telek, valamint egy 5000 m2-es nagyságú terület is, ami közvetlenül az ingatlan mellett helyezkedik el, ezért ez egy remek lehetőség, akár állatok tartására is.

A teljes berendezés a vételár részét képezi.

Az ingatlan per és tehermentes, pár éve az Év szálláshelyecímet is elnyerte.

A környéken nagyon sok lehetőség van pihenésre, kikapcsolódásra, ezért akár befektetésnek, vállalkozásnak vagy családi otthonnak is kiválóan alkalmas ez a rendkívül hangulatos és autentikus ingatlan, amely egy 10 férőhelyes saját parkolóval is rendelkezik.

Ingatlana finanszírozását bank független hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatásával támogatjuk!

Kereső ügyfeleinknek a szolgáltatásaink ingyenesek!

Hívjon bizalommal a hét bármely napján a telefonszámon. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kondorfai vendéglátó egység, vagy bármely más vendéglátó egység és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #148764Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A vendéglátó egység vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150584160

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Bájer-Sárközi Erika

SALA-AUSTRALIS INGATLANKÖZVETÍTŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn