Bene-hegyi tó mellett eladó ingatlan (Csepreg)

company_logo

29 990 000

Ft

461 385 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 9., 09:48

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
65 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
3079  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Csend és kényelem a természet ölelésében a Bene-hegyi tó partján.
Festői környezetben, a Bük- Kőszeg kerékpáros útvonal mentén bújuk meg a Bene-hegy völgyében a horgásztóként is üzemelő víztározó. Környezetét sokan most kezdik felfedezni. Tiszta levegő, csend és nyugalom, Csepreg belvárosa mégis percek alatt elérhető.
Csepreg, Vasvármegye északi részén, a megyehatárnál helyezkedik el, a gyógyhatású vizéről nemzetközileg is elismert Bük szomszédságában. Szombathely 15 perc, Kőszeg 10 perc alatt elérhető autóval. Ausztriai határ mindössze 15 percre.
Csepreg belvárosa 3 km-re található az ingatlantól. A városban óvoda, általános iskola, zeneiskola és szakközépiskola működik. A közlekedés infrastruktúrája kiépített. A városvezetés folyamatos fejlesztéseket valósított meg, és további fejlesztések is várhatóak a közeljövőben. A legutolsó ilyen fejlesztés a Benehegyi-tót megközelítő autóutak útburkolata.
Az ingatlan a 21 hektáros Benehegyi-tó partjától 200m-re található. Az eddig nyaralóként használt ingatlan gondos, tiszta környezetben található. A telek 1122 nm-es, gondozott, füves-fás terület. A háromszintes épület alsó szintjén egy 34 nm-es szoba és egy 2,5 nm-es fürdőszoba található, a bejárat előtt pedig egy 18,8nm-es terasszal. A második szinten egy 18nm-es szoba és egy 2,5 nm-es zuhanyzóval, wc-vel felszerelt fürdőszoba található. Az szoba előtti részen 15,6nm-es tágas, fedett terasz biztosítja a nyugalmas pihenést. A legfelső szinten 14nm-es hasznos alapterületű, szigetelt tetőtér foglal helyet.
Az épület villannyal ellátott, a víz fúrt kútból szivattyúval hozható felszínre. A szennyvíz tárolására a kialakított földfelszín alatti derítő szolgál.
A szomszéd telken található 1957nm-es erdősáv. A erdősáv biztosítani tudja téli időszakban az ingatlan fűtését a kitermelhető tűzifával.
A két szomszédos telek (melynek össz területe 3079 nm) értékesítését egyben szeretnénk megvalósítani!
Az ingatlan páratlan lehetőségeket rejt magában. A nyugalom és a természet közelsége egyaránt megtalálható. A fejlődő környezetnek köszönhetően remek befektetési lehetőség is egyben!
Bármilyen felmerülő kérdésben állok rendelkezésre!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146936387

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn