Egyedi ajánlat!

90%-ban felújított, alacsony rezsijű családi ház, Kemenespálfán

company_logo

87 000 000

Ft

756 522 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 19:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
115 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1755  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálunk egy a 30-as években épült polgári stílusú családi házat Kemenespálfán, ami 115 m2 nettó alapterületű, 1755 m2-es telken. A felújítás során prémium minőségű anyagokat használtak fel, saját célra készült.

Szerkezetileg jó állapotú, téglából és kőből készült. Szigetelés az oldalfalakon kőzetgyapotból, alulról betonnal és 3cm-es nikecellel. A tetőn a lécek és a héjazat is cserélve lett, Terrán sinus elegant tető rendszer készült. Szintezés a födémnél: 3cm-es beton, padlólégrés, stukatúr, 20 cm-es gyapot, gipszkarton. A kémény új, dupla, egyik béléses a másik nem. Kazán van, tűzálló gipszkarton a falon, központi fűtést is lehet csináltatni.

Hőszivattyús fűtés lett kialakítva, de padlófűtés az nem. Víz, csatorna új, cserélve lett. Gáz nincs bekötve, de csonk van. Villany vezetékek újak, a padozatban lettek elvezetve, a lakásban 84 db kiállás van. (3 fázis, 3x16 A) A H-tarifa meg lett kérve. A bojler energiatakarékos, kerámia fűtőbetétes. Riasztó berendezés van a házban, és légcsatornás hűtő-fűtő klímát szereltek fel. A nyílászárók újak, műanyag keretezéssel és szúnyoghálókkal kiegészítve készültek. Optikai kábeles szélessávú internet hozzáférésre van lehetőség.

Az épület elhelyezkedése jó, a ház felosztása előnyös. Egy kis lépcsőn jutunk be a házba, ahol egy világos előszoba fogad, majd egy üvegajtón át a tágas nappaliba, amiből a többi helyiség nyílik. Az étkező is itt található az amerikai stílusú, modern konyhával. Két hálószoba és egy dolgozó szoba, fürdő, mosókonyha, wc, kamra és padlásfeljáró. Az épület alatt kb. fele területen pincerész található, ahová szintén a lakáson belüli lépcsőn lehet lejutni.

A vételi árba tartozik, a modern beépített konyhabútor a tűzhellyel, a sütővel és a mosogatógéppel, (ezek is újak, még garanciálisak) de a hűtő nem. Illetve az egyedileg készült szoba + nappali bútorok és csillárok sem. Az udvaron elhelyezett lemez garázs viszont alku tárgyát képezi.

Az infrastruktúra jó, önkormányzat, orvos, boltok, posta, vonat és buszok vannak. Az iskola viszont a szomszéd településen Jánosházán található.

A község Vas vármegye délkeleti részén fekszik, Jánosházától északra. Közúton a 8-as főútról vagy a 84-es főútról letérve könnyen megközelíthető, a8457-es, majd a8429-es; az utóbbi úton érhető el Celldömölk irányából is. A hazai vasútvonalak közül a települést a Bajánsenye-Zalaegerszeg-Ukk-Boba vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt. Kemenespálfa megállóhely a község keleti szélén helyezkedik el, közúti elérését a 84126-os számú mellékút biztosítja.

Főbb nevezetességei: Nagyboldogasszony római katolikus templom, Révai-kastély.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145429477

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn