133 nm-es ház eladó Körmend #4589286

company_logo

54 990 000

Ft

413 459 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
133 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Körmend családi házas, forgalommentes környékén található ez a 133 m2-es, rendszeresen karbantartott ingatlan, mely új tulajdonosát várja. A déli tájolású ház egy 716 m2-es telken helyezkedik el, ideális lehetőséget kínálva önálló életet kezdő fiataloknak és nyugalmat kereső családoknak egyaránt. A ház mögötti zöld terület ideális kertészkedésre, pihenésre vagy baráti-családi összejövetelekre.
A telek északi része enyhén emelkedő, ennek megfelelően a ház belső elrendezése praktikus és élhető. Az alagsorban található a garázs, fatároló és egy tágas háztartási helyiség. A földszinten két oldalról megközelíthető, itt található a tágas, igényesen kialakított étkező-konyha, valamint egy udvarra néző szoba. A három helyiség között hangulatos kandalló biztosít meleget, de a házat vegyes tüzelésű kazán is fűti. Gázcsonk a teleken belül elérhető.

Az emeleten található egy 12 m2-es galéria, valamint három délre néző ablakkal rendelkező hálószoba, napsütéssel és terasszal. A villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént, ipari áram elérhető az ingatlanban. Az északi oldal külső szigetelése is elvégezték.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. A telek előkertje és az udvar gondozott, parkosított. Az udvar hátsó részén található fatároló és fedett kocsibeálló. Egy üvegház is épült zöldségek számára, az árnyékos területen pedig fedett, fából készült kerti kiülő és grillező is rendelkezésre áll.

Körmend központja könnyen elérhető gépkocsival vagy biztonságos kerékpárúton is. Az ingatlan ideális választás Ausztriába ingázóknak, könnyen csatlakozhatnak a várost elkerülő gyorsforgalmi úthoz.

Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy további kérdései vannak, kérem, hívjon bátran! Hiteltanácsadónk is rendelkezésére áll. Ne feledje, minden szolgáltatásunk díjmentes vevőink számára!

Hivatkozási azonosító: HZ031296-4589286

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145966951

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn