Egyedi ajánlat!

Körmendi 122 nm-es ház eladó

company_logo

38 300 000

Ft

313 934 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 20:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
122 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
212  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Csak az Otp Ingatlanpont kínálatában! Eladó Körmenden egy 122 nm-es, 3 szobás, különleges elrendezésű sorházi lakás! Az ingatlan egy 9 egységből álló sorház egyik lakása, amely csendes, kertvárosi részen, a vasútállomástól nem messze helyezkedik el. Az épület 1974-ben épült, téglaszerkezetű, részben alápincézett és eltolt szintes emelet kialakítású. A 3 napfényes szobán kívül az ingatlan több különleges helyiséggel is rendelkezik, melyek akár tárolásra, dolgozószobának, mosókonyhának, gardróbnak is alkalmasak. Fűtése gáz- és vegyestüzelésű kazánról is működtethető központi cirkó fűtés, radiátoros hőleadókon keresztül. Melegvízellátása villanybojlerrel megoldott. 2015 körül a homlokzati hőszigetelés, 2016-ban az ablakok egy részénék cseréje, 2021-ben pedig a tetőtéri ablakok cseréje valósult meg. A sorházi lakás elő- és hátsó kerttel is rendelkezik, ahol egy kis üvegház került kialakításra. Az egy autóra tervezett garázs egy szerelő aknával is rendelkezik.
Kényelmes parkolásra van lehetőség az épület előtt a közterületen. A közelben elérhető a vasútállomás, bolt, piac, pékség, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő. Az ingatlan elhelyezkedése a tömegközlekedés szempontjából is megfelelő. Ez az ingatlan kiváló befektetés akár magán célra, akár bérbeadás szempontjából! Azonnal költözhető!
Az OTP Bankcsoport hátterével teljes körű ügyintézéssel állok az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

38300000 Ft
Csicsay Veronika

Referencia szám: M239112

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140256971

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn