Tornácos parasztház csendes kisvárosban Eladó

7 500 000

Ft

69 444 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 7., 10:03

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
108 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
3676  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Gyönkön Családi Ház Eladó

Csendes zsákutcában (utolsó előtti ház, utána csak szántóföld és erdő van) eladásra kínálok egy téglaépítésű (sváb nemzetiségű) 1956-ban épült tornácos parasztházat, mely igazi, meleg otthonként funkcionált. Amennyiben a mai kor kényelmére vágyik a ház felújítást igényel.
A ház tetőhéjazata pala, alapterülete 108 m2, mely egy szinten (földszint) terült el. 3 szoba + konyha, egy kádas fürdőszoba wc-vel. Két szobában hajópadló, egyikben szőnyegpadló van, a konyha járólapos. A szobákban fatüzelésű kályhákkal lehet fűteni. A szennyvíz ülepítő aknába van elvezetve. Víz, villany bent van, illetve van ipari áram (háromfázisú). A padlás jó tárólóhelyiség lehet. A házzal egybeépítésre került a melléképület: spájz, műhely, fatároló, disznóól és tyúkól, pince, füstölő. A terület folytatása megművelhető földdel fejeződik be (3 676 m2). Felosztás: lakóház- gazdasági épület-udvar). Az udvarban korábban szépen megművelt konyhakert volt, mely korábbi pompájára vár. Egy autó beállására alkalmas garázs is található az udvaron (hullámpalás).

A ház megtekinthető előzetes telefonos bejelentkezéssel (magánszemély)

Irányár: 7,5 M Ft

Ingatlanosok kérem ne keressenek!

A településről:
Gyönk Tolna megye középső részén, a Tolnai-Hegyhát tájegységben fekszik, sváb nemzetiségű város (Gyönk = Jink), ahol egy bölcsőde-óvoda, általános iskola, egy gimnázium, egy művelődési ház, egy idősek otthona, három bolt, egy gyógyszertár, egy posta és egy német nemzetiségű tájház működik. A településen református, evangélikus, ill. római katolikus templom is van. Gyönk nevezetessége a Magyary-Kossa kastély, mely a református templomhoz hasonlóan műemlék. A helyi német nemzetiségű tánccsoport a települést képviseli a német testvérvárosban, Darmstadtban, ahol rendezvények alkalmával is fellépnek, de természetesen helyi ünnepségek aktív résztvevői is. A legközelebbi vasúti megállási pont Keszőhidegkút-Gyönk vasútállomás a település központjától mintegy 7 kilométerre északra. A megyeszékhely (Szekszárd) 35 km-re, a legközelebbi város (Tamási, ahol termálfürdő is működik) 30 km-re található, a Balaton is elérhető távolságban, 70 km-re van.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146888691

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn