Tolna,Bajcsy u. - 7 lakásos társasház kialakítására alkalmas telek

company_logo

19 950 000

Ft

18 387 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 20:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1085 m²

Házszám:
50

Hány százalékban beépíthető?:
30  %

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül

Csatorna:
utcában

Leírás

Tolna városa Budapesttől délre fekszik, az M6-os úton autópályán 1 óra alatt elérhető. A 20 km-re levő paksi Atomerőmű, illetve a 10 km-re levő megyeszékhely (Szekszárd) kiegészíti a helyi munkalehetőségeket. Nagy előnye, hogy a két város közt fekszik, mivel így kihasználja annak előnyeit úgy, hogy a zsúfolt városiasodás nem érinti. Iskolái, gimnáziuma az oktatást biztosítja helyben, míg a megújuló Holt Duna és a Gemenci erdő közelsége a kikapcsolódást teszi lehetővé.

A Bajcsy-Zs. utcában eladó egy 1085 nm-es, 6 vagy 7 lakásos társasház építésére alkalmas telek. Innen a 6.sz.-ú főút és az M6-os autópálya is nagyon könnyen és gyorsan elérhető. A Szent István Katolikus Gimnázium és a kulturális központ a néhány éve épült tanuszodával mindössze 200 m-re található.

A társasház koncepciós tervvel rendelkezik, az előkészületek során a tervező egyeztetett az Önkormányzattal is. Kiemelendő, hogy az ingatlan nem áll műemlékvédelem alatt.
A belső udvarban lehetőség van minden lakáshoz 1-1 parkolóhely kialakítására úgy, hogy a zöldfelületre vonatkozó előírások is érvényesülnek.

A telek teljesen körbekerített, a hátsó terület szomszédságában nem épületek, hanem zöldterület, a szomszéd telkek kertjei találhatóak. Az utcafront a Bajcsy-Zsilinszky utcára nyílik. Az ingatlan és az út között 6-8 m-es, önkormányzati tulajdonú zöldsáv található, fákkal, zöld növényekkel, mely biztosítja a bejárást és akár parkolásra is használható. Mivel a telek nem közvetlenül az út mellett található, így a forgalom nem zavaró.

A közművek közül a víz, gáz, villany a telken belül kiépítésre kerültek. Jelenleg a vízszolgáltatás érhető el új, hiteles mérővel. A szennyvíz az utcai gerincvezetékre csatlakoztatható.

A jelenleg a telken található épület bontandó állapotban van, melyhez külön engedélyre nincs szükség. A bontási munkálatok elvégzése, és a telek rendbetétele az eladó feladata és a vételár része, amennyiben ezt a vevő nem kívánja magára vállalni.

Kiváló befektetési lehetőség, amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131301355

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Dr Solymár Anna Virág

Dr.Deákné Dr. Solymár Anna Virág e.v.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn