Tamási - irodaház és telephely a fő utcán 62.5 M Ft

company_logo

62 500 000

Ft

156 250 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 20:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
400 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van
Házszám:
30

Leírás

Az ingatlan 3D bemutatóját itt tekintheted meg:



Tamási Tolna megye észak-nyugati részén található, Budapesttől 1.5 órányi autóútra. A fővárosból az M6 vagy M7 autópályán és a 61. vagy 65.sz.-ú úton közelíthető meg. Népessége kb 8.000 fő.

A város Fő utcáján található 1355 nm-es telken az ingatlan-nyilvántartás szerint kivett irodaházként nyilvántartott ingatlan. A helyi építési szabályzat szerint besorolása Gksz-1., azaz kereskedelmi szolgáltató gazdasági terület, ami 40%-ban beépíthető és akár 8 m-es épület is építhető rá.

A legnagyobb, mintegy 250 nm-es épületet 2014-ben teljeskörűen (közműveket, nyílászárókat is) felújították. Falazata tégla gipszkarton álmennyezettel. A födém fagerendás, a tető héjazata pala bitumenes zsindellyel. Ez az épület teljesen közművesített (áram (ipari is), víz, szennyvíz, gáz). Áramhálózata 3x40 Amper. A fűtést és a melegvizet az Ariston típusú fali kombi gázkazán biztosítja. Kiegészítő fűtésként a 3 irodában hűtő-fűtő klíma került felszerelésre, illetve a jelenleg raktárnak használt helyiségben hőlégbefúvót szereltek fel. Két mosdó és egy zuhanyzós öltöző is kialakításra került. Az alaprajzon iroda 2. és iroda 3.-nak jelölt helyiségek a két előtérrel és a raktár 5. helyiséggel teljesen külön közelíthetőek meg az udvar felől.

Az egyik kisebb épület egy irodából, egy műhelyből, egy raktárból, és egy szerelőaknás garázsból áll, illetve ezen kívül található még a telken egy 35 nm-es raktár épület. Külön almérőórák kerültek felszerelésre, áramhálózatuk 3x25 Amper. A melegvizet villanybojler biztosítja. Fűtés itt nincs.

Az ingatlan mögött található egy, az önkormányzat tulajdonát képező 1299 nm-es telek, melyet kedvező áron meg lehet vásárolni, így a telephely a Vágóhíd utca felől is megközelíthető lenne.

A jelenlegi tulajdonos szívesen megállapodna úgy a vevővel, hogy tovább bérli az ingatlant. Jelenleg is, és a múltban is több cégnek adott már otthont, kiváló választás lehet befektetőknek is.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed, keress bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 125357883

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Dr Solymár Anna Virág

Dr.Deákné Dr. Solymár Anna Virág e.v.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn