Szekszárd birtok a domb lábánál

company_logo

279 000 000

Ft

1 033 333 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 22:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
270 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
4770  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Járd be az ingatlant Otthonodból ezen a Matterport 3D bemutatón:
Tolna megyében Szekszárd a nyugalom központja, Paks a gazdaság motorja, ami 25 perc alatt autópályán elérhető.

Az ingatlan besorolás szerint zárkert, művelés alól kivonva, azonnal birtokba vehető.

Két szinten összesen 270 négyzetméteres lakóterületű, továbbá 80 négyzetméteres garázst és gépészeti helyiséget magában foglaló ingatlan 4770 m2 telken fekszik, így biztosítva a zavartalan hétköznapokat. 2017-ben épült ingatlan szinte teljesen önfenntartó. A harmónia nem csak a kialakítást foglalja magába, hanem a környezetével is egyensúlyban van.
A telek 4770 m2, melyből 1700 m2 szőlő (művelés alól kivonva, így igény szerint bármi telepíthető), amit az elmúlt években telepítettek.
Gépészet és okos megoldások: a jelenkor csúcsát képviseli. Az elektromos áramot 15.4 KW teljesítményű napelem biztosítja, a meleg vízellátást 5 db napkollektor segíti.
A földszinten szobánként temperálható hőmérséklet, vezérelhető levegő utánpótlás - mely távolról, applikációról is irányítható -, padlófűtés, 3 rétegű hőszigetelt üvegezés, elektromos redőnyök, házközpinti porszívó. Az épület hűtését nyári melegben a tájoláson túl a mennyezetbe épített levegőrendszer oldja meg. Minden belső lámpa mozgásérzékelővel szerelt, kivéve azokat a helyiségeket, melyek folyamatos tartózkodásra szolgálnak (szobák, fürdők, wellness, stb). Teljesen vezérelt az egész épület, úgy a hűtés-fűtés, a tó feltöltés, mint a parkosított kert locsolás. Ezáltal a rezsi költség igen alacsony.

A tetőtér 2022-ben lett beépítve. Bruttó 110 m2, 3 szoba, konyha-étkező-nappali, fürdő-wc és plusz wc alkotják. 20 cm hőszigetelés a tetősíkban, továbbá a padló lépésálló hőszigetelést kapott. A hűtésről a 7.5 KW-os mennyezeti klíma, a fűtésről elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. Minden közmű elkülönül az alsó szinttől.

Biztonság: minden ablak és ajtó külön zárható. A teljes épület digitális kamerával és mozgásérzékelővel szerelt.

Hasonló gépészeti kialakítás bárki számára elérhető. Ami ezt a házat kiemeli a többi közül, az az átgondolt tervezés és a minőségi megvalósítás. Az akadálymentes kialakítás (nincsenek lépcsők, küszöbök), az akár kerekesszékkel is használható fürdők, a mozgásérzékelővel szerelt lámpák (a kocsibejáró, a kamra, a folyosók), hogy a tó minden szobából megközelíthető, mind azt a szellemiséget tükrözik, hogy az otthon a tulajdonosával összhangban szolgálja annak kényelmét.
Nemcsak okos ház, de Öko is, hisz a szennyvíz biológiailag lebomlik, az esővíz a tavat táplálja. A fúrt kút saját szűrővel van ellátva, így ivóvíz minőség állítható elő, de igény esetén a vezetékes hálózat is rendelkezésre áll. A megújuló energia is kihasználásra kerül a 3 db kandalló által, melyekből 1-1 darab a nappaliban, a wellness részen és a pincében került elhelyezésre. Az elektromos ellátás korábban bemutatásra került.

A klór mentes tó kialakítását tekintve öntisztuló, semmilyen vegyszerre nincs szükség a fenntartásához. A természetes biológiai szűrő szerepét a vízi növények alkotják, így érve el azt a minőséget, ami fürdésre is alkalmassá teszi. Elhelyezkedését tekintve központi szerepet tölt be. A szobákból, a wellness részből közvetlen elérhető, a fedett terasz pedig a partján lett kialakítva. Teljesen körbejárható a parton és a medencében egyaránt. Legmélyebb pontján 1.65 méter.

Pihenés, feltöltődés: a wellness részen finn szauna, mely infra szauna is, 4 személyes jakuzzi, és gőz szauna található. A fedett terasz téliesíthető, így a 3 db épített kemencés sütő (aszaló, füstölő, grillező, kemence) rész akár hidegebb időben is nagyobb összejövetelek helyszíne lehet.

A pince rész mind látványban, mind hangulatban kiemelkedik az átlagból. Plusz a gyümölcstároló apró meglepetést is tartogat.

Elektromos hálózata 3*40 Amper, a hőszivattyú 15 KW.

A telken gondozott, parkosított virágos kerten túl egy 20 négyzetméteres üvegház is található.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141863363

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn