Sürgős!

Eladó 102 nm-es ház Pálfa

company_logo

24 900 000

Ft

244 118 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
102 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
2862  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A Tolna megyei Pálfán kínálok megvételre egy jó állapotú, kétszoba nappalis, étkezős, összkomfortos családi házat parkosított telekkel.

A cserép héjalású épület a 20-as évek végén épült égetett tömör téglából, hagyományos kőpor pucolással, polgári stílusban. A nyílászárók dupla üvegezéssel készültek, hőszigetelt fa ajtók, ablakok, 2019-ben történt a korszerűsítésük, csak úgy mint a burkolatok cseréje és az elektromos hálózat felújítása. Az épületben 3x32 A és 3x25 A található, H tarifára köthető fogyasztók beépíthetők. Jelenleg 5 db gázkonvektor, egy cserépkályha és a nappaliban található hangulatos kandalló biztosítja a ház melegét. A békebeli vastag falak gondoskodnak a meleg megtartásáról, habár külső hőszigeteléssel nem rendelkezik az épület. Az eredetileg 3,3 m belmagasságot a fürdőszoba kivételével 2,74 m-re korlátozták álmennyezettel, amely fölött hőszigetelés található. A kellő magasságú tetőtér igény szerint beépíthető.

A 2862 m telek, széles utcafronttal rendelkezik, akár egy telekmegosztáshoz is megfelelő. A gyümölcs és díszfákkal beültetett kertben egy téglával kirakott boltíves pince és egy 40 m cserép héjalású melléképület is található, amely igény esetén akár egy vendégházzá is átépíthető, víz és elektromos áram be lett vezetve.

A gondosan ápolt kertben nagyon sokféle gyümölcsfa található. Vannak idősebb termőfák és 3-4 éves, új ültetésűek is, amelyek idén fordulnak termőre. A hagyományos gyümölcsök mint alma, körte, cseresznye, őszibarack, kajszibarack, szilva mellett dió, ringló, birskörte, naspolya és füge is megtalálható, sőt mindezek mellett még 15 tőke csemege szőlő is biztosítja az ínyenc tulajdonosok gyümölcsszükségletét. A növények locsolásához egy kb. 15 méter mély fúrt kút adja a vizet.

A településen megtörtént a szennyvíz csatorna hálózat kiépítése, amelyre idén csatlakozhatnak rá a település lakói.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonban van, birtokba adás kb. 2 hónap. A házat kiürítve, ingóságoktól mentesen adják birtokba, megegyezés szerinti időpontban.

Pálfán bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, gyógyszertár, háziorvosi ellátás biztosított. Nagyobb települések, városok a közelben: Sárbogárd 25 km, Paks 40 km-re, a Balaton 50, Siófok 60 km-re található. A település pl. Székesfehérvárról közvetlen buszjárattal, és a szomszédos Vajta településig vasúton is elérhető. Sárbogárdon nagyobb bevásárlási lehetőségek Tesco, Lidl, Penny is megtalálhatóak. A településen falusi CSOK-igényelhető!

Aki szereti a tágas tereket, a vidéki élet csendjére és nyugalmára vágyik, remek lehetőségre talált most!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Referencia szám: HZ021336

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146051560

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn