Pakson, atomerőműhöz közel Gksz besorolású telek eladó.

company_logo

115 000 000

Ft

20 924 Ft/m²

Cím:

Tolna; Paks; Biritó-puszta

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
5496 m²

Hány százalékban beépíthető?:
40  %

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Leírás

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a Regisztrációs szám keresése menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: T031231. Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Pakson, az atomerőműhöz közel gksz besorolású 5496 nm-es telek eladó. Víz villany a telken, gáz bővítés alatt. A terep rendezés alatt. A környéken ipari ingatlanok építése már folyamatban van. A beépíthetőség 40%, 7.5m-es épületmagassággal és 20% zöldterülettel.
Hívjon amennyiben felkeltettem érdeklődését, mivel az erőmű közelében jelen besorolású telkek eladó sorban már ritkák.. A telek nagysága még bővíthető hasonló besorolású és nagyságú 2 egységgel. T031231


Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 118925509

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás